- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Felkészült a Redmi 15C
Aktív témák
-
-=-Unskill=-
csendes tag
miért érdekes?
irjam azt hogy PRO??
nem amugy ha felvesznek az NS be akkor a cHc-ből kilépek amugy az A*D be meg visszavárnak amint aktiv lesz a klán.............. -
-=-Unskill=-
csendes tag
Pedig nekem elhiheted az álló helyzetben lévő hitboxhibát
az interpolaritást 1 en kell hagyni mert elkezd tőle akadni a játék..csak a sime interpet szabad babrálni
amugy nekem eddigi klánjaim
Slash
A*D
cHc-->2 napja
NS*---mindjárt felvételizek.... -
-=-Unskill=-
csendes tag
nah ez egy hosszab történet
fogod a config.cfg-t, megnyitod és beirod az aláb 2 sort
cl_interp ''0''
cl_smooth ''0''
a legvégén ezt elmented és írásvédetté teszed mert sajnos a konzol visszaállítja 1 re mind a két értket....
a legutóbbi update-nál annyira kett csak elszúrva a hitbox hogy a fenti 2 parancs nélkül lehetetlen volt játszani.....
volt olyan hogy közelről tunkoltam már szegény gyereket és rajta volt a célkereszt az oldalán és nem vérzett..amint lehúztam a skinról a célkeresztet elkezdett vérezni a levegő...tehát a hitbox már álló helyztben is el volt csúszva..ennyi -
-=-Unskill=-
csendes tag
szerintem nem bétás a jellege...eléggé kiforratlan rendszer ám ez még..meg kell mondjuk özintén hogy a valve sokat vállalt egyszerre mert ugye a CS az egyik legnépszerűbb sőt talán nem is az egyik hanem a legnépszerűbb online játék...és azért ez miatt jobban fel lehetett volna készülni..de igy is le a kalappal..szerintem élvezhető a játék..a hitboxhibát 2db konzolparancs orvosolja...ugyhogy szvsz jo
-
-=-Unskill=-
csendes tag
visszaolvasgatva láttam hogy többen is érdeklődnek demo-k iránt..a a demokkal az a baj hogy ha kijön egy update pl 2005.05.02-án és a demo cask 1.n lett felvéve akkor az uj update miatt méár nem fogja lejászani a Source..a geek player se segíit...főleg hogy a source ot még nem is támogatja...
-
-=-Unskill=-
csendes tag
Sziasztok ez az első hsz-em itt
Én is source ozok....lehetne olyat kérni hogy klánnevek +CS nickeket berini??? hátha megismerek valakit
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest