- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergobaby
aktív tag
Hali!
Van 1 kis problémám, nem tudom másnál is jelentkezett-e... az utóbbi időkben kb. 2 hete bármilyen szerveren vagyok belaggol 1,5 percenként 1 vagy 2 mpre a játék! Próbáltam az összes grafikai beállítást módosítani, semmi reakció... Háttérben sem torrent sem egyéb alkalmazás nem fut, más játéknál a probléma nem jelentkezik... ( pl. LFS )
Látszólag nem a játék fagy meg hiszen én sétálhatok tovább, csak utánna visszadob az előző pozíciómba... Valakinek volt-e ilyen problémája? Megoldás?
Köszi -
gergobaby
aktív tag
Este valami PH-s warozgatás? Akik összegyűltünk groupba, játszhatnánk!
-
gergobaby
aktív tag
No, meglett a gépem, úgyhogy hétvégétől CSS ezerrel
Kit is kell felvenni Steamre?
-
gergobaby
aktív tag
Én is szívesen csatlakoznék a csapathoz
-
gergobaby
aktív tag
Üdv.! Lassan 2 éve hagytam abba a CSS-t, most újra belevágnék.
Olvastam erről a grafikai updateről...
Egy ilyen konfig azért elég neki, igaz?
4GB RAM
8800GT
vmi erősebb 2 magos prociKöszi!
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna linkelni egy movie cfg-t? (Ami kikapcsol mindenféle felesleges dolgot, ami moviehoz nem kell) Venném fel a FragMovie-m, kb. 1 hete a kodekekkel próbálkozok, most úgy néz ki, sikerült megtalálnom a tökéletes párosítást, mostmár csak egy cfg kéne, ami kiveszi az összes felesleges dolgot a game-ból. (HUD, Radar, stb.) Tudom hogy külön is ki lehet szedni, de kellene egy ami minden feleslegeset kiszed... Köszi előre is!
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy überbrutál fps cfg-t? GMA 4500-am van, és nagyon rossz a CSS. Toshiba L300-am van, Biosban nem tudom állítani, hogy mennyi memóriát kapjon a VGA, hol tudom máshol? Az oldalon azt irják, hogy állítható 1340 mb-ig. Most 128mb-al megy, 20 fps-el... Plíz valaki help! FPS Config és állítás egyaránt érdekel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest