Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- 
			  Mobilarena A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.  
 Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
 cl_cmdrate
 Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
 Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
 Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
 Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
 Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gergobaby aktív tag Hali! 
 Van 1 kis problémám, nem tudom másnál is jelentkezett-e... az utóbbi időkben kb. 2 hete bármilyen szerveren vagyok belaggol 1,5 percenként 1 vagy 2 mpre a játék! Próbáltam az összes grafikai beállítást módosítani, semmi reakció... Háttérben sem torrent sem egyéb alkalmazás nem fut, más játéknál a probléma nem jelentkezik... ( pl. LFS )
 Látszólag nem a játék fagy meg hiszen én sétálhatok tovább, csak utánna visszadob az előző pozíciómba... Valakinek volt-e ilyen problémája? Megoldás?
 Köszi
- 

gergobaby aktív tag Este valami PH-s warozgatás? Akik összegyűltünk groupba, játszhatnánk! 
- 

gergobaby aktív tag No, meglett a gépem, úgyhogy hétvégétől CSS ezerrel  Kit is kell felvenni Steamre? Kit is kell felvenni Steamre?
- 

gergobaby aktív tag Én is szívesen csatlakoznék a csapathoz  
- 

gergobaby aktív tag Üdv.! Lassan 2 éve hagytam abba a CSS-t, most újra belevágnék. 
 Olvastam erről a grafikai updateről...
 Egy ilyen konfig azért elég neki, igaz?
 4GB RAM
 8800GT
 vmi erősebb 2 magos prociKöszi! 
- 

gergobaby aktív tag Sziasztok! Valaki tudna linkelni egy movie cfg-t? (Ami kikapcsol mindenféle felesleges dolgot, ami moviehoz nem kell) Venném fel a FragMovie-m, kb. 1 hete a kodekekkel próbálkozok, most úgy néz ki, sikerült megtalálnom a tökéletes párosítást, mostmár csak egy cfg kéne, ami kiveszi az összes felesleges dolgot a game-ból. (HUD, Radar, stb.) Tudom hogy külön is ki lehet szedni, de kellene egy ami minden feleslegeset kiszed... Köszi előre is! 
- 

gergobaby aktív tag Sziasztok! Valaki tudna ajánlani egy überbrutál fps cfg-t? GMA 4500-am van, és nagyon rossz a CSS. Toshiba L300-am van, Biosban nem tudom állítani, hogy mennyi memóriát kapjon a VGA, hol tudom máshol? Az oldalon azt irják, hogy állítható 1340 mb-ig. Most 128mb-al megy, 20 fps-el... Plíz valaki help! FPS Config és állítás egyaránt érdekel... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Archívum 1: [link]
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
- LG G5 65" bontatlan 3 év jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Kit is kell felvenni Steamre?
 Kit is kell felvenni Steamre?