- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UrAnus
csendes tag
válasz
darál0w #9772 üzenetére
Na figyelj csak, szerintem egy ilyen gépben nem ennyi fps van, mert egyik jó haveromnak van egy laptopja ( 1.8-as kétmagos intel, x2500 mobility ati radeon ) és 1280-ban 100 fps-e van. az én procim pedig 2.6 Ghz-en üzemel, és a kártya sem elhanyagolható.
Szóval kell lennie valami más megoldásnak a gépvásárláson és fps konfigon kívül ( ami mellesleg szart sem ér mert próbáltam 28 millió féle fps cfg-t ) mert ebben a gépben nem ennyi van az biztos. Sokkal szarabb gépek több fps-t adnak mint ez, és nem hiszem hogy hardveres hiba.
Lehet ( sőt biztos ) hogy amd problémája van, de kell lennie valami megoldásnak, mert full low-on és full maxon is ugyanannyi az fps.
Ha valaki HOZZÁÉRTŐ és nem valami okoskodó kedves ember tud valami megoldást az kérem írjon.
-
UrAnus
csendes tag
Hello minden cs rajongónak!
Remélem valaki tud segíteni, bár úgy érzem erre kicsi az esély. A következő a problémám. Egy 5200-as Dual AMD-vel és egy GF 9600 GT-vel + 2 Gb rammal elég kevés az fps-em ( szerintem ) a konfighoz képest.
16 slotos szerveren ha tele van 80 - 120 között ugrál. Beállítás: 1280x1024 high text, többi low.
Namármost olvastam valami ilyesmit, hogy az AMD processzorokkal van problémája a motornak és ezért nem ad jóval több fps-t ( mint amit elvárhatnák ).
Leszedtem nemrég egy dual core optimizert, de az sem dobott az fps-en.Valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára? Persze a butításon és a max_dxlevel 81-en kívül. [ mellesleg 640x480-ban és akármilyen felbontáson ugyanennyi az fps-em. ]
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest