Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UrAnus

csendes tag

válasz darál0w #9772 üzenetére

Na figyelj csak, szerintem egy ilyen gépben nem ennyi fps van, mert egyik jó haveromnak van egy laptopja ( 1.8-as kétmagos intel, x2500 mobility ati radeon ) és 1280-ban 100 fps-e van. az én procim pedig 2.6 Ghz-en üzemel, és a kártya sem elhanyagolható.

Szóval kell lennie valami más megoldásnak a gépvásárláson és fps konfigon kívül ( ami mellesleg szart sem ér mert próbáltam 28 millió féle fps cfg-t ) mert ebben a gépben nem ennyi van az biztos. Sokkal szarabb gépek több fps-t adnak mint ez, és nem hiszem hogy hardveres hiba.

Lehet ( sőt biztos ) hogy amd problémája van, de kell lennie valami megoldásnak, mert full low-on és full maxon is ugyanannyi az fps.

Ha valaki HOZZÁÉRTŐ és nem valami okoskodó kedves ember tud valami megoldást az kérem írjon.

• UrAnus

csendes tag

Hello minden cs rajongónak!

Remélem valaki tud segíteni, bár úgy érzem erre kicsi az esély. A következő a problémám. Egy 5200-as Dual AMD-vel és egy GF 9600 GT-vel + 2 Gb rammal elég kevés az fps-em ( szerintem ) a konfighoz képest.

16 slotos szerveren ha tele van 80 - 120 között ugrál. Beállítás: 1280x1024 high text, többi low.

Namármost olvastam valami ilyesmit, hogy az AMD processzorokkal van problémája a motornak és ezért nem ad jóval több fps-t ( mint amit elvárhatnák ).
    Leszedtem nemrég egy dual core optimizert, de az sem dobott az fps-en.

Valaki tud valamilyen megoldást erre a problémára? Persze a butításon és a max_dxlevel 81-en kívül. [ mellesleg 640x480-ban és akármilyen felbontáson ugyanennyi az fps-em. ]

Új hozzászólás Aktív témák