-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Gollum
csendes tag
megnéztem a call of duty 5-nél és ott semmi gond. nemigaz h egy 10éves játéknál meg töri a képet
ez már vicc. ez a kártya a cs-hez még tul jo is. (a karimat 2 napja rendeltem)
na mind1, ha nálam nem jo és másnél jo , akkor már alaplap gond lehet. jo lenne megúszni kölségek nélkülde én sem tok jobbat vidi kari cserénél jobbat. ez már kib.szás, viszi az uj játékot de amire nekem kéne arra meg nem jo.
-
Dj Gollum
csendes tag
Köszönöm a segítséget és az idöt, energiát
De tényleg nincs más megoldás?
-
Dj Gollum
csendes tag
sajnos ha jol értelmeztem akkor csak vga cserével oldódik meg a probléma.
ettöl féltem. De felhuzott ez a kari, legszivesebben a szakadékba dobnám XD régi vágyam teljesülne
-
Dj Gollum
csendes tag
válasz
apollo12 #8442 üzenetére
fujitsu siemens l20w-1. de az a furcsa h egy ati x1950xt-vel nincs ilyen problémám, mivel 2 gépem van. az is furcsa h tegnap nem müködött az dvi része 9400gtnek, pár perce ujra probáltam és most már müködik. Valamennyivel szebb képet ad, jobb a képátvitel. Még mindig csikoz, töri a képet , de már annyival jobb h csak akkor látszodik ha gyorsabban fordulok az egérrel.
Délután rakok fel fotókat. remélem látszódni fog a hiba. -
Dj Gollum
csendes tag
válasz
apollo12 #8440 üzenetére
oksa.holnap megint irok. egyébként ilyen átalakitom van
http://www.playtool.com/pages/dvicompat/sldldvi.jpg nekem olyan átalakitom van ami a jobb alsó sarkon van. Dl dvi i kábel.a vga-hoz is ez való..
utána olvastam h mire ajánlják és lehet ez lesz a megoldás!"DVI - DVI kábel TFT LCD monitorokhoz. Tisztán digitális adatátvitelt biztosít a videokártya és a monitor között, kiküszöbölve a digitális-analóg-digitális konverziót. Az átvitt kép minõsége kiváló. 1600 x 1200 pixeles felbontás fölött dual-link DVI kábel alkalmazása szükséges."
csak nem ad képet ha dvi-be dugom, de berakom a másik videokarimba ott jó.
-
Dj Gollum
csendes tag
1napos az egész gép. Pentium E5600 2,8ghz ,2gb ram .más játéknál nem feltünö. Szar fajta alaplap miatt lehet? mert egy 13 000ft-s MSI G41M4-F van a gépbe.
Kifejezetten Cstrike 1.6 miatt vettem, és ott van a legnagyobb gáz.
áá ez a csikozás. Volt h egy driverrel nem csikozott de akkor a játékot ugy láttam mintha eltérés lenne a közt amit csinálok és amit látok , igaz csak egy pillanatnyi. Nem ping miatt.
Mondjuk igaz látni kellene, de nemtok hirtelen jobb hasonlatot.fraps-el lehet felveszek belöle fél percet aztán mehet fel rapidshare-re.
-
Dj Gollum
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Csak a Ti szakértelmetekben bízhatok.
Vettem Asus 9400gt-t 512mb rammal. A játék folyamatosan megy 100fps, de annyira furcsán viselkedik a kép h borzasztó. Amikor mozgatom az egeret valamelyik irányba megtörik,berezonál a kép, ráadásul olyan mintha szaggatna a játék, plusz mintha nem egy idöben történne az amit csinálok, kb 5-8ms-al mintha késne a játék. (nem a ping) Felraktam a legujabb directX-et Nvidia drivert, Net keretrendszert 2.0, 3.0, 3.5, Microsoft Visual c++ 2005, 2008-at is. A karin a Vertical Sync-et is kikapcsoltam és ugyanolyan. Próbálkoztam azzal is h átdugom a DVI részébe is, de ugy meg nem ad képet
Jó tudom h nem egy drága kártya, de hát akkor is.Találkoztatok már ilyennel? Mit lehetne ilyenkor tenni? Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Konteó topic
- EAFC 25
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged