- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maathe
senior tag
Újból elkezdtem Source-ozni és eddig csak egy jó szervert találtam, a KENT-et. Tudnátok ajánlani hasonlókat?
-
maathe
senior tag
válasz
ferminator7 #11531 üzenetére
Akkor grat nekik, enélkül utálok játszani.
-
maathe
senior tag
Megint kérdezem: a cl_minmodels "1" csak nálam nem müxik?
-
maathe
senior tag
A cl_mimodels "1" csak nálam nem müxik?
-
maathe
senior tag
Amúgy csak írásvédettséggel lehet megakadályozni azt hogy a pl. indításnál felülírja az egész configot? Mindig írásvédett az enyém is csak valamikor menetközbe jó lenne gyorsan változtatni 1-2 értéken de ilyenkor ki kell lépnem és eltart egy darabig míg betudom exec-elni.
-
maathe
senior tag
Úgy néz ki hogy én szerencsésnek mondhatom magam. Nálam semmi bug nincs sőt még az fps-em is sokkal több lett. Nekem bejön ez az újítás, valahogy jobban is adja.
darál0w: ezt az új deathcam-es dolgot kitudod kapcsolni Options-be.
-
maathe
senior tag
Steam vásárlásnál miért dobja ki ezt a hibaüzenetet?
There has been an internal error initializing your transaction. Please contact support for assistance.CS:S sikeresen megtudtam venni de több játékot már nem tudok, még ha 1€-ba kerül akkor sem. Mi lehet a gond?
-
maathe
senior tag
Valaki szokott játszani DIOMOND-on? Az előbb nagyban toltuk egyszer csak kifagyott, jó hamar újra is indult, ezt már megszokott dolog. Aztán pár perc játék után kijön baloldat egy olyan Hack menü volt ott minden de nem lehetett vele mit kezdeni és egyből utána írja hogy CHANGE RCON, REMOVE ADMINS és egy '12' nevű gyerek beírja hogy: bye noobs majd örökre kibanolta a szerveren fent lévő 27 embert.
Mégis mi volt ez? Ennyi lenne egy rcon törés? Nem vágom, ilyennel még nem találkoztam.
-
maathe
senior tag
4 év 1.6 után véglegesen át szeretnék térni Source-ra. Régebben már játszogattam de mindig vissza tértem a jó öreg 1.6-ra. Régebben volt egy csomó jó eredeti szerver, Bad Boys, Kartel stb. Most a Bad Boys-on senki sem játszik, Kartel pedig nincs is. Ahol eddig játszottam az mind tört szerver volt kivéve a DIOMOND. Vannak még egyáltalán normális, eredeti szerverek ahol nem WH-zik minden második nonSteam-es 14 éves?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest