-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
fhóde bevagytok fagyva, mindenki tanul? ccszh való.. biztos félnek..
-
sNORh
addikt
Nah megvan a netem, hamarabbjött mint vártam. holnap este pl. nyomhatnánk a kocsmán egy közös party-t.
-
sNORh
addikt
heh..
most melóba felmentem egy órácskát a Kartelre, ugyfelhoztam magam kör közepén száltam be hogy megis nyertem a kört, halál az 3 volt.de a bombalerakást ugy elfelejtettem olyan régen jácottam hogy az F-et nyomogattam mint a COD-ba
-
sNORh
addikt
XD
-
sNORh
addikt
végre énis toltam egykicsit a CSS-t és nem botok ellen, Lanon nyomtuk, széjjelaláztam mindenkit
, rátoksem várna jobbsors...
-
-
sNORh
addikt
-
sNORh
addikt
Hátnekem anno még akkor pénzem sem volt egy olyan gépre amin elfutott volna az 1.4 vagy 1.5, én 1.6-on toltam elsőnek neten..
-
sNORh
addikt
A Kolonia Server már nincs meg?
-
sNORh
addikt
válasz
Neil Watts #3352 üzenetére
Hali
Sajna a sima HL-el csak cs1.6-ot tudsz az accountodhoz adni HA! még hozzátudod.. én kaptam egyet, de már lenyulták a kulcsot, pedig akitöl kaptam nem aktiválta, még netet sem látott..
Üdv. -
sNORh
addikt
O.o mifolyikitt...
-
sNORh
addikt
hmm.. mennék énis...
-
sNORh
addikt
szoktátokmég tolni neten? vagy pangásvan manapság? mire lesz netem remélem nemfogynak el a játékosok..
-
sNORh
addikt
válasz
paramparya #2848 üzenetére
hátugy sajna nemlehet csak ha bevagy lépve az accba és az opsönszben megtod nézni.. tuttommal ijet nemlehet
-
sNORh
addikt
hajj.. bevan halódva a totyik..
-
sNORh
addikt
válasz
lakatosturbo #2783 üzenetére
Buy Makró:[link]
Logitech G-series Keyboard Profiler -ben:
(1) Profile-> Import -> Counter-Strike_Source.lgp
(2) Edit -> Profile Properties -> Browse -> Pl: "C:\Steam\SteamApps\account\counter-strike source\hl2.exe"
(3) Settings -> LCD control panel -> Keyboard Profiler kipipál.De ez a legjobb Tutorialal:
[link] -
sNORh
addikt
válasz
Blackhole13 #2722 üzenetére
szia
hát alapból nagyonkevés a memóriád
kellene neki vagy 1-2Gb DDR2 800Mhz-es ram tudom ajánlani a Geil Ultra-at 16000Ft 2x1Gb Dualkit.
dualcore felesleges szerintem mert nemhasznál 2magot de ráférne egy C2D E4400min.
meg egy 2600XT 24k. és megylesz minimum a 150fps
ezcsak 1 hozzászólás hallgassmeg másokatis, nemkötelező újh gépet venni egyből -
sNORh
addikt
Jaés ezt kinehaggya valaki.. loretta grainshifter & mc fantom - terézanya (csapjad!)
-
sNORh
addikt
Naszóval..
1.Jön a tél.. jön a gépszezon.. szal veszek megin valamikis fasza ütős gépet...
2.Jön megint akkor a Source
szóval skacok megint nyomhatjuk 1000-el.. -
sNORh
addikt
sziasztok
Egy 1.6-os account kellene nekem, cserébe adok egy Source-os Accot..
Akit érdekel irjatok.. -
sNORh
addikt
és az én brisbane szörnyetegem is eladó..
512/667 Takonysamsung rammal.. 80-100 fps.. -
sNORh
addikt
Pedig nagyonjódolog ez a radar mert Ellentétben az 1.6-al ittmár láthatod az Ellent is benne..
Ha valameik cstársad meglövi vagy isesmi akkor egyböl kivillan a radaron hogy holvolt
én mindig használom.. -
sNORh
addikt
És a legnagyobb pojén hogy a BBson csalnak a legtöbben, naponta többen..
és egy rohatt admin nincs egész hónapban aki rendetrakna..
nembaj kezdek visszaszokni a CS2HU-ra.. amugyis fpshiány miat szoktam át a BB-re
de most uj procimmal mehetek akárhova megvan a min 60-70fpslove Brisbane..
-
sNORh
addikt
Kijavítva hozzászólásom a mai játék tapasztalatai alapján.. egy nyomi ''panda'' kitalálta hogy consoleba beirja hogy ''buy weapon_awp'' és beadta.. szal ez consolebug.. lehetne küldeni bugreportnak.. nemtok angolul..
Már az öszes játékos tudja a parancsot szal BB-n is mindenki awp-zik.. eröl enyit..
-
sNORh
addikt
Na beszarás...
BBoyson (No AWP) Ez a csiterxar Panda má elkezd AWP-t vásárolgatni tegnap.. tegnap awpval mászkált..
Másikmeg.. ErOr egy nagypapival 5embert falonát stb.. 1golyós HSvettünk demot beküldjük szépen steambácsinak
nemtom mehetne a magyar serverekre is normális VAC sőt egyáltalán.. mert nincs is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest