- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
Genius007 #7033 üzenetére
1.- mire megvan a 10 ember szétunom az agyam..
2.- mire elosztjuk a 2 csapatot 1 év..
3.- meik map legyen?: Legyen mill, fire.. a 10-ből kapásból vagy 2-nek nincs meg, szar a szeró bad crc, erre fps banana-rol kezdik leszedni, persze nemugyanaz a verzió.. erre na mindegy akkor infernó legyen, deha ezsem lessz meg neki...
4.-Mindíg van 2-3 Arc aki belő és egyből: From? Low.. és nagyonfelbax..
=
10mix soha.. -
sNORh
addikt
válasz
parandroid #6901 üzenetére
nekem mindig rózsíszín emókockás
meg ha Warning: Connection Problem után jólesz mégis nemszakad meg, akkor láthatatlanok az emberek, csak a gránátot látom töktályon ha vesznekVasi: úgy értem hogy 1280x1024-be nemlátsz semmit csak dagatt széthúzott emberkéet, az 4:3 optimalizált, nem 16:10
ami neked lesznek jók:
1280×800
1440×900
1680×1050 ezlessz az ajánlott 22"-hoz, ezen kellene játszanod.. -
sNORh
addikt
-
-
sNORh
addikt
régen, míg benem vonták, elég volt csak az 1500ft-os HL-t emgvenni, és csináltál egy accot, és megkaptad mellé az 1.6-ot..
de mikor felvásároltál a Valvet, visszavonták a HL CD-ket, és kiadták az Anthology-t, ami magában tartalmazza a HL-t, CZ, 1.6-ot stb..
nemingyenes.... -
sNORh
addikt
válasz
parandroid #6400 üzenetére
de nekem semmi nemfut, bekapcsolom a gépet, és frissen elindítom..
-
sNORh
addikt
Éss nemjó.... a frissen feltelepített css nemjó..
Elindul a "Preparing to Launch CS:S" aztán kijön egy kis ablak hogy "Validating Steam Files" és ennyi.. besem jön a game -
sNORh
addikt
már énis kérdezni akartam, mióta COD4 totyik...
nah újrarakom a szórszot, az "Engine Error" óta nemtetem még újra..má hijányzik..
-
sNORh
addikt
jött egy frissítés:
Engine Error -
sNORh
addikt
válasz
parandroid #6035 üzenetére
nah én mámeguntam a gungamet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Nintendo Switch 2
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged