-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
Nah Sikeresen megfőtt a gesztenye, a Videókártyámmal együtt
szal NO cs -
sNORh
addikt
nyilván megsérült a hexagrafikus IMS vagy az integrált BW rendszer.. A robotunk nem tudja hogy eggy robott..
-
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8925 üzenetére
Tisztelt Uram!
Nem értek egyet az ön állításával, miként ön idézem "droid"-nak nyilvánított engem. Valójában eme állítását teljes mértékben megtudom cáfolni, mivel "humanoid" származásom, valamint kommunikációs képességeim is mutatják, valamint felülmúlják az úgynevezett droidokét.
Így bátran merem állítani hogy ön tévedett, valamint emberismerő képessége korántsem fejlődött ki eléggé, de korához képest nem is vártam el túl sok tapasztalatot magától, mivel még kis pöcsös.
Azonnali hatállyal kérjen bocsánatot szerény személyemtől, és ezt válaszboritékban a "Privát" fül megnyomásával teheti meg elektronikus úton.A mihamarabbi viszont látásra, és GL&HF kockák
-
sNORh
addikt
válasz
ferminator7 #8854 üzenetére
türhető lenne az az 50-es ping, de aztkell mondjam ez részeredmény, a legjobb mértet mutatja, igy ugrálhat 100-50-200-20-300 közt is.. méghozzá a feltőltésed átlag alatti 100kb/s az nagyonkevés, szal én aztmondom a szolgáltatód szarakodik, Telefonálj be hogy nemjó a net, jöjjenek ki csinálják meg..
Nekem ez Havi/Heti tortúra
200-as ping alatt nemjátszok
najó mostanában jó, lehet egy hétig.. a többiek tuggyák..
-
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8676 üzenetére
aza gagyi? xd inkább dugnám helyedbe.. xd
monsunka: szokj rá: imageshack.us a képfeltöltés a Wilág legxarabb oldala..
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8671 üzenetére
mi nálunk ez alap.. xd
a közbe windózozás a léjnyeg.. -
sNORh
addikt
válasz
h.adam.92 #8622 üzenetére
^sNO from HEAVEN @ tgf?: mikénemán neked?
^sNO from HEAVEN @ tgf?:
csanaboy .#gAymer^: giga ep45 ud3p
csanaboy .#gAymer^: q9550
csanaboy .#gAymer^: corsair 550w
csanaboy .#gAymer^: meg lehet 2*2 giga 1066-os ram
^sNO from HEAVEN @ tgf?: hudemegszaladt csanájékná
csanaboy .#gAymer^: meg egy dx11-es kari
csanaboy .#gAymer^: sk-ztam rá 500 éve
csanaboy .#gAymer^:
^sNO from HEAVEN @ tgf?: xdddd -
sNORh
addikt
mostcsak ilyeneket löttem:
Damage Given to "dreamerZ.Gaz_Kutya" - 182 in 5 hits
Damage Given to "vcapone" - 125 in 4 hits
Damage Given to "KuNgZi" - 97 in 1 hit
Damage Given to "(1st)[BORG]Nu Zajec Pogodi" - 160 in 3 hits
Damage Given to "Dominic123" - 153 in 2 hits
Damage Given to " Mürk_lee" - 101 in 4 hits
Damage Given to "Puffy [UNIKUM]" - 100 in 2 hits -
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8618 üzenetére
XD halálivagy..
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8615 üzenetére
"mondjuk mert diák vagyok" ebből merte gondolni szerény személyem..
Tán nekedis a Microsoftnál vannak mrészvényeid?énis eladok párat akkor..
csak kommentelgetni kell minden rovatba, blogba, ezekután kapsz pontokat, de hamarmegvan aza 5-600 pont..
jólvan szavadon foglak, de nem kávézok xdAm én is sok hulladékot vettem, de rászántam egy SteelSeries 5HV2-re de ez éri is a pénzét..
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8611 üzenetére
deamúgymeg különben figyelj.
nevegyél a hónapban új körömlakkot, meg topánkát, és pótoldmeg a "osztálypénz"-bőlés vegyél egy ilyent, sőtt ha totalcs-n fennvagy akkor még 10%-ot kapsz az árából.. De ez tényleg profi füles..
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8608 üzenetére
nyehh..
Solad énsem azért mert rávan irva hogy gamer, hanem mert én aztmondtam XD
Nem amugy, de tény és való hogy zárt és csak ráhajló fülesközt ég és föld a különbség, de ezeket mint ismeretlen termékeket, mivel egyiket sem halottam még hogy szól, kikellene próbálni, amit ugyebár sehol nemlehet megtenni, mert bevan csomagolva, és sehol nemnyitják ki..Liteonka: Értékelem buzgóságod, de NEM
max ha apu vállakozó
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8606 üzenetére
nalátod ez Unkajlitja.. xd
-
sNORh
addikt
Nemnagyon látod át a dolgot, de nem dumbó fülhöz tervezték, hanem hogy befedje az egész fület, elzárja a beszivárgó zajokat, és igy mintegy jobb hangzást teremtve, nagyobb játékélményt nyújt a felhasználónak. (megyek Marketingosnak XD )
azmeg olyan tervezésü mint aza régi 200ft-os vastetejű fülmelett minden hang kimegy xar.. -
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8600 üzenetére
sztem a Logit vedd, az nagyobb, beteriti a fület, mig a fatality kis xar..
-
sNORh
addikt
http://www.becup.hu/hu/lan/meccslist/5/csoport
5. csoport megy majd most..
source tv ipk:
TV1: 84.2.79.217:26020
TV2: 84.2.79.217:26030 OBI- Teamwork
TV3: 84.2.79.217:26040
TV4: 84.2.79.217:26050 -
sNORh
addikt
lolmár Becup FAIL...
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8543 üzenetére
tudtad hogy Vándám is cs-zik?
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8541 üzenetére
jajte ezt jólmegaszontad xddddddddddddd
-
sNORh
addikt
válasz
Infranyuszi #8532 üzenetére
nem ajánlatos a "laptop" hűtés miatt, max ha kivágod az alját és egy Scythe Mugen 2 kifigyeg alóla
megfőne..
viszont lehet bele venni nagyobb gyári procit.. -
sNORh
addikt
válasz
pEEpEE1019 #8529 üzenetére
nagyjából 3Ghz környékén igen.. szal még húzhatsz rajta egy kicsit..
-
sNORh
addikt
válasz
pEEpEE1019 #8527 üzenetére
ugy 150-300fps kb
-
sNORh
addikt
nekem 2-400fps/2-900ms xd
nekem am akadozik laggol ha lekorlátozom az fps-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest