- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Te most erre a Magyar speciális kommandóra gondolsz?
2004 óta vagyok scene tagja, de megmondom őszintén erről a teamről még sosem hallottam, pedig folyamatosan követem az eseményeket.
" waron nem igazán vesztettek és kupát is nyertek. "
Lowok ellen?
Meg milyen kupát nyertek? Kézzel foghatót, vagy NC-t?
-
Genius007
őstag
" már van 2 ex Hsc sünk "
Őőőő WTF?
Ezt most úgy mondtad, mintha Reason-Gaming-ből igazoltak volna át hozzád - hozzátok, vagy valami ismert(ebb) Teamből. -
Genius007
őstag
válasz
Iron Funeral #9773 üzenetére
is is
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #9726 üzenetére
Próbáld ki így >>> cl_wpn_sway_interp 0 és így >>> cl_wpn_sway_interp 0.2
És fordulj ide - oda, lehet te azért nem látod, mert a configodban alapból benne van.
h.adam.92: Pont éjjel lestem .PhP configját, nekem adta desertet is, no zoomot is, wp-t is, csak rákellett érezni, hogy hogy lőjj.
-
Genius007
őstag
válasz
raczger #9721 üzenetére
A CSS topik már csak ilyen marad (véleményem szerint).
darál0w: Attól lesz jobb, hogy akit idegesít, hogy libeg ide - oda a fegyó forduláskor, az kitudja venni, ezzel a parancsal.
GabN73: Ne csak BOTondok ellen aimozz, mert azok lowok. Vidámpark meg nekem adja, de én inkább Team Alternate, Rasta - Gaming, és hasonló DM-ekre járok, ott több az értelmes - és csaló ember, úgy van kihívás.
h.adam.92: Mellesleg apacska cfg-ével nem tudom hogy tudsz játszani, ott a hitbox-al elég nagy problémák vannak, vagy nem tudom, de embert nem bírtam lőni vele, pedig a saját sensem töltöttem be.
-
Genius007
őstag
válasz
darál0w #9614 üzenetére
Höhhh, akkor neked is szar.
Csak mert kb. igy kellene kinéznie ott fenn [link] és ha neked ott sötét, akkor infernon CT házba lent nem látsz el rendesen a lépcsőhöz, a többi helyről nem is beszélve, aki hozzászokott a "jóhoz" annak nehéz megszoknia ezt a sötétséget, azért is váltottam gyorsan ATi-ról nVidia-ra, mert az ATi 5xxx seria-t mégjobban elbaszták, mint ahogy azt az előttem pár hozzószólással feljebb valamelyik kolléga mondta.
De hát ha neked így jó, és nem csak a CSS fontos, akkor mindenképpen jó választás volt. -
Genius007
őstag
Van ez így ...
Mellesleg nem igazán szeretném megbontani, vagy egybe viszik, vagy sehogy!
Max lehet a procit eladom belőle hónap végén, de nem hiszem, hogy neked megérné az üzlet, mert nem tudnám jó áron beszámítani az E8400procidat.Zolás: Azt is felraktam (valami 130mb hotfix szutyok) de nem oldotta meg.
Mellesleg ezen beszartam [link]
" Q9650-et keresek, esetleg Q9550-et ->> E8500 beszámítással " (I)by sNORh(/I) -
Genius007
őstag
De nem érted. (vagy nem tudom, hogy érted-e)
Eddig is ATi karijaim voltam, és csak azzal volt gond, hogy kakasba nem lehet fellátni nuke-on, meg homok vihar van d2-n, de ezzel az uj ATi 5xxx seria-val valami nem stimmel, mert minden sokkal sötétebb, mint eddig!
Szóval valamit nagyon elbasztak, de érdekes, hogy az összes többi játék tökéletesen megy, csak CS Source-al van mindig probléma, kibebaszott VALVE -
Genius007
őstag
Valaki erre tud valami megoldást?
DirectX 7
DirectX 8 & 9
Eddig 9800GT-vel, 8800GTX, 8600GT, stb vga-kkal DirectX8 és 9-ben olyan volt a trian, mint a képen fenn DirectX 7-be.
Most viszont hogy ATi 5770-et vettem, DirectX8 és 9-ben is sötét az összes map.
Csak DirectX7-ben jó, viszont ott blokkol a zBlock ugye ...Valakinek ötlet?
-
Genius007
őstag
sv_minrate "30000"
sv_maxrate "30000"
sv_maxupdaterate "100"
sv_minupdaterate "100"
sv_maxcmdrate "100"
sv_mincmdrate "100"És kész!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, lehet csak a War szeron ilyen a config miatt nekem, de ha valaki szar rate-el akar feljönni, akkor azt a server automatikusan átállítja, szóval senkinek nem kell bajlódni a rate-jeivel.
Bár gondolom Mani admin plugin és a többi sír, ezért kickeli.
Mellesleg ha nem ennyi a rate, akkor kick, azzal az üzenettel, hogy.console -> rate 30000;cl_cmdrate 100;cl_updaterate 100
Viszontlátásra.
-
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #9552 üzenetére
LOL, azt hittem hülye vagyok, és halucinálok, de akkor látom nem csak én vettem észre ezt a problémát.
Nekem is ugyan ez a bajom, húzom az egeret, és mintha egy nagyon picivel később reagálna vagy mi. (bár lehet Te nem erről beszélsz)
Pedig régen is volt fenn Win7 és akkor jó volt, most feltettem a 64bit-eset hátha jó megjavul, főleg hogy 6gb ram van most ^^ -
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9523 üzenetére
Ha 1x beírod így ahogy mutattam, akkor többet tuti nem kell.
Max. a parancsokat kell ujra beirogatni "fps_max 0" "hud_fastswitch 0" stb ...
De ha ezeket nem akarod beírni mindig, akkor létrehozol egy autoexec.cfg file-t
beleírod a parancsokat, és viszontlátásra, minden CS Source indításnál azok fognak betöltődni. -
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9519 üzenetére
Most úgy őszintén, ebbe mi az isten nyila nehéz neked?
Rákattintasz jobb clickel a CSS-re -> Properties -> Set Launch Options -> és beírod ezt:
-console
Ennyi, le "ok"-ézod, elindítod a CSS-t, és lám lám, van console-od, nem értem ezen mit nem értesz, vagy mi nem megy neked, de magunk közt szólva, ha már ez nem megy, akkor inkább ne is erőltesd a játékot.
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9515 üzenetére
console -> fps_max 0
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9513 üzenetére
Nekem az alapból bevan, és normálon van amúgy.
-
Genius007
őstag
válasz
westcoastog #9509 üzenetére
Katába mindig alapon van, css-ben pedig saját készítésű configgal tolom, és dx8.1-ben, bár mint láthatod dx9-ben is jó.
És ha így jó, akkor alap cfg-vel is 100% hogy jó lenne a kép, ergó a hiba nálad van. -
Genius007
őstag
Jajjj sNOcsi ne mondj már hülyeséget bazzze...
Az igaz, hogy ATi-val pl. nuke-on nem látsz fel rendesen kakasba, meg d2-n ha nézed T kezdőröl közepet, akkor olyan mintha porfelhő szállna, de ami a gyereknek van a képen, az egész más, érdekes, nekem is ATi-m van - volt, és nem volt ilyen bug.westcoastog: Töröld le az ATi drivert teljesen, rakd fel a legujabbat, és próbáld ki úgy, szerintem csak valami driver bug van nálad, mert ilyennek nem szabadna lennie (max s3 trioval 8-16bit-be)
-
Genius007
őstag
válasz
Csabee. #9446 üzenetére
Ha felmész egy serverre, és beírod a console-ba, hogy "status", akkor a neved mellett, valami hasonlónak kell szerepelnie: STEAM_0:1:3553680
Ha hasonló szerepel, akkor Steam-es vagy, ha STEAM_0:0:0 van, akkor non-steam-es vagy. Bár a kép alapján 100% hogy eredeti CS Source-t indítasz el, szóval no para ...
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #9368 üzenetére
-
Genius007
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy, hogy lehet kijátszani a QuakeNET-et?
Alapból max. 20csatira mehetsz fel mIRC-en, QuakeNET-en belül, viszont valami mód biztos van rá, hogy több csatira menjek fel.Valakinek esetleg valami ötlet?
-
Genius007
őstag
Valaki játszik 8600GT-vel dxlevel 81 módban?
Eladtam a 9800GT OC eXtreme karit, helyette most 8600GT-t vettem idéglenesen.
Mindenhova beírtam a dxlevel 81-et (max_dxlevel 81), erre hl2.exe hibával kilép.
9800GT alatt pedig tökéletes volt ...Ujra raktam a drivert is, de nem segített, az OS az Vista SP2.
-
Genius007
őstag
Mindjárt csinálok egy kis movie-t, ahol 10botot belövök 10x 1hittel.
Nem tudom ti hova lőttök, de én általába ( az esetek többségében ) amikor fejbe lövöm akkor meg is hal. Ha meg nem hal meg akkor én baszom el, mellé lövök kicsit, stb ... stb ...
De lehet én vagyok ennyire Bot, vagy csak szimplán aktív a beépített cheat. -
Genius007
őstag
Ez ha jól látom akkor egy UPC Fiber Power 120
Nekem is UPC van, (most ilyen) néha szórakozik (ugrál a ping belföldre - külföldre) de általába 10-20percen belül mindig megjavul, ha meg nem akar javulni, akkor teszek ellene okosan.Az esetek többségében bix.hu -ra 8-12pingem van, külföldre pedig 20-30.
Azt hogy milyen pontokon megy keresztül a neted, azt a tracert parancsal tudod ellenőrizni.Pl. Start -> Futtatás -> cmd -> tracert www.index.hu
C:\Administrator\MoonDoom>tracert www.index.hu
Útvonal követése a következőhöz: www.index.hu [217.20.130.97]
legfeljebb 30 ugrással:1 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.
2 11 ms 12 ms 13 ms 10.102.11.254
3 12 ms 73 ms 12 ms catv-80-98-55-145.catv.broadband.hu [80.98.55.145]
4 15 ms 12 ms 12 ms 193.188.137.25
5 12 ms 14 ms 10 ms sportgeza.hu [217.20.130.97]Az útvonalkövetés elkészült.
A *-ok gondot jelentenek az esetek többségében! (de nekem direkt van így!)
Amúgy Game-re legjobb net jelenleg a DigiNET, mert bix-et 1-2-3ms alatt eléri, külföldre kb. 4-20ms
Ui.: Mondjuk van még 1-2 jó szolgáltató Wirelessen is, nem csak kábelen, pl. GeminiNET 2-3-4ms alatt eléri a bix-et, és külföldre is nagyon jó pingjük van.
-
Genius007
őstag
válasz
Kecskemétlan #9151 üzenetére
6500/fő haggyad már
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9139 üzenetére
Mert Windows ....
Ezzel szenvedek én is ...
Sőőőt nekem most max. 100fps-el megy ...
Linux kell amin uj kernel van, és 1000Hz-n megy (google, ha nem érted)
Linemax szerverek (külföldi server 15ezer/honap) kereken 999-1000FPS-el mennek a szerverek, és semmit nem ingadozik ...Ezért is írtam, hogy aki vágja a linuxot, az írjon rám.
Winen soha nem lesz jó a cucc ... -
Genius007
őstag
válasz
Podpupi #9137 üzenetére
Regisztrálsz a supportwiki.steampowered.com oldalra, az legyen a nick neved ami az account neved is volt, sőőt még az email cimed is az legyen ami ott volt megadva.
Szépen angolul megfogalmazva leírod nekik, hogy mi a problémád, és segítenek.
Annó amikor letiltották az accountomat, akkor 2nap alatt kaptam vissza.
Természetesen igazolnod kell, hogy az account a Tied volt!
Ezt vagy a vásárlásról szóló e-maillel tudod (ha neten vásároltad), vagy a számlával amit kaptál a lemezhez (+ a lemezzel, lefényképezve a serialt, stb stb ... ) -
Genius007
őstag
válasz
satomee #9134 üzenetére
Írd be Server.cfg-be a többivel ne törődj, elvileg jo lesz igy
Az srcds.bat-ba pedig ezt írd:
@echo off
cls
echo Protecting srcds from crashes...
echo If you want to close srcds and this script, close the srcds window and type Y depending on your language followed by Enter.
title srcds.com Watchdog
srcds
echo (%time%) srcds started.
start /high /wait srcds.exe -autoupdate -console -game cstrike -tickrate 100 +map de_dust2 +maxplayers 12 +fps_max 0
echo (%time%) WARNING: srcds closed or crashed, restarting.
goto srcdsUi.: Ez nem az amit régen írtam, szóval most ezt írd be.
-
Genius007
őstag
válasz
satomee #9131 üzenetére
server.cfg-be írd bele, hogy:
sv_minrate 30000
sv_maxrate 30000
sv_mincmdrate 100
sv_maxcmdrate 100
sv_minupdaterate 100
sv_maxupdaterate 100Ha ezt beleírod, akkor senki nem tud felmenni szar rate-el, és a Server is jól fog futni.
Mellesleg aki vágja a linuxot, az írjon rám. Thx
-
Genius007
őstag
Nekem Vista alatt volt sokszor, hogy 300fps-el rohangálok, de mégis akadt a játék egy picit, vagy a szemem romlott már el, de olyan volt mintha akadoztam volna, Win7 alatt most jó minden. (kivéve a ventrilo 2.1.4) ugye ...
Mellesleg Warok előtte mindig tolok egy pc restartot, mert ha megy a gép 3-4órát - napot, és utána css-zni akarok, akkor is olyan mintha szaggatna picit. -
Genius007
őstag
BOT HALMAZ!
-
Genius007
őstag
" habár ez egy régi steam, lehet ha az újat rakom fel akkor nincs ilyen gond.... "
Most lehet én vagyok a hülye, de milyen régi Steam?
Olyan nincs, hogy régi és új steam.
Ha jön valami Update akkor a Steam automatikusan letölti, és frissíti magát!
Szóval mindenkinek "mindig" ugyan olyan a STEAM-je!" mindig " = nem mindenkinél Update-el pont egyszerre ugye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Otthoni időjárás-állomás
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest