- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Néha szólhattok nekem is
nem olyan rég még írtam is hogy mikor toljátok stb, azt abból nem lett semmi.
Steam: mateo1300, ez a bátyjámé mert ő már 1.6 óta tolja, nah mind1 írhatni írhattok, azt majd kiderül én vok e ott vagy nem. A Bad boyson szoktam tologatni bár az kissé fos hogy 0-24-be dust2-van
ráadásul mind3 szerverükön... Régebben mindig külföldi szerókra jártam find servers azt kész, olyan durván fél éve játszogatok magyarokon, igaz a Diamondon meg kartelen még régebben is játszogattam.
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Audeze Maxwell Xbox + ajándék extra kiegészítők
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem olyan rég még írtam is hogy mikor toljátok stb, azt abból nem lett semmi.
ráadásul mind3 szerverükön... Régebben mindig külföldi szerókra jártam find servers azt kész, olyan durván fél éve játszogatok magyarokon, igaz a Diamondon meg kartelen még régebben is játszogattam.