- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
morceaux kérésére zártam.
-
morceaux
aktív tag
Kigondoltam 1 újat.
Fenti ramok + Abit Siluro GF4 Ti4200 64MB Vantec Iceberq4pro,
cserébe valami jó Corsair v. Geil 1GB modul, CL2-es, az se baj, ha 400asnál gyorsabb... -
morceaux
aktív tag
1 giga kell, de 1 modulon.
Láttam, hogy csökkentek az árak, ez szopás, amikor vettem, 30k volt a kettő fástul.
Legyen akkó 24k.
Ezért gondoltam a cserére, nem kereskedni meg nyerészkedni akarok, az én cuccom nem duálos, jobban csípi az 1 modult. Esetleg valaki duálos arc, akinek 1 modulja van, tehát elbaszta, mint én, örülne neki.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Esetleg nem elado? Ha igen, kb mire gondolnal, es van e ra gari?
-
morceaux
aktív tag
up
-
morceaux
aktív tag
UP
-
morceaux
aktív tag
Elcserélném:
2 db Corsair Value Select 512MB PC3200 -as ramomat, 440 MHz, 2,5-3-3-5 1T beállításokkal is megy.
Ugyanilyen képességekkel rendelkező 1GB-os modulra cserélném. Konfigomban levő alaplappal mindenképp működjön.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest