- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
vsz
tag
Ezért volt a melóhelyen nekem is feltelepítve 9-es (dolgozni) és 12-es (fogadni az anyagokat), de ha lemented 9-esnek és átküldöd mail-ben ránézhetek, már csak kíváncsiságból is. Bár nem tudom milyen nyomtatóra küldted, nekem itthon nincs nyomtatóm csak egy PS driver van feltelepítve. Tényleg ha ps-t írsz belóle is ezt csinálja, vagy csak asztali nyomtatón?
-
dorka+
csendes tag
ez csak ezeknél a névjegyeknél fordult még elő?
Csak akkor ha sok kicsi van felsorakozva?
Esetleg még azt lehet csinálni, hogy az egészből convert to bitmap (de akkor nagyon jó felbontással csináldDe egy próbát megér, hogy megnézd, hogy így, ha egy objektum van, akkor is rápakol-e kis kockákat.
Vagy az egészet tedd át egy másik dokumentumba, ezt is ki lehet próbálni. Tudom hogy ez nem tűnik megoldásnak, mert attól hogy átteszed egy ugyanolyan lapra még nem változik semmi. De corelnél ezt nem lehet tudni, lehet hogy a fájl sérült vagy nemtudom. -
Dexter68
addikt
Persze, ha csak ízlés dolga lett volna, nem váltok. Csak rendszeresen dobtam egy hátast, amikor megláttam a proofot. Aztán tettem egy próbát: ugyanazt a cuccot megcsináltam corelben és illu-ban. Ugyanazokat a színeket állítottam be. Döbbenetes volt a különbség! Corelke belenyúlt a szinekbe, mondván,hogy ő tudja ám az UCR/GCR technológiát kikapcsolhatatlanul. Csak rosszul tudja. Ezért van az, hogy 10 méterről meg lehet mondani, hogy valamit Corelből világítottak le. Mintha valami pauszon keresztül néznéd az anyagot.
[Szerkesztve] -
Dexter68
addikt
Én is nehezen szoktem meg, mert Corelkén ''nőttem föl''. Az 1.4-től a 9-esig aktívan dolgoztam vele és kényelmetlennek éreztem az Illu-t. Viszont annyit szívtam C. pontatlansága és postscript-alkalmatlansága miatt, hogy a végén minden munkámat úgy készítettem, hogy Corelben megcsináltam->Export EPS, Illu-ban beállította az igazi színeket és quarkból írtam a ps-t. Egy pár éve meg kihagytam a Corelt a folyamatból és inkább megtanultam az Illu.-t Persze egy csomó dologban még mindig Corelke a kényelmesebb, olyankor előkapom, megcsinálom a cuccot de amint lehet, távozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest