- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Amióta XP-m van, nekem is 5 percenként fagy le a Corel 9 ha egy ici picivel komplikáltabb dolgot szeretnék elvégezni benne...
Win 98-al Corel 8-ast használtam, nem tudom mennyire lenne megoldás továbbra is azt használni az XP-vel is?
Sjoco74, próbáltad már a 8-ast XP-vel? Mert a 11-est nem ajánlom, több ok miatt. -
-
Csipi
aktív tag
Szia Dexter! Megkaptad véletlenül az e-mailt a képekröl mert nekem egy visszajelzés jött, hogy egy e-mail nem ment el valahová. Persze nem mertem megnézni miröl van szó, nehogy vírus lett volna ami tette magát, hogy ö internet mailer.
-
Csipi
aktív tag
A win98SE-on Corel 8-as fut.
És méghozzá nagyon helyesen. Mondjuk leszámítva azt hogy nem bírja a jpg-ket. Ezt nem tudom miért, valahol valami hiba lehet. Szóval két gépem van, egyik okosabb, a másik lassúbb eszü és internetezö
Akkor tehát megnövelni a ram-ot és a mhz-eket! a nagyobb gépen -
Csipi
aktív tag
#56-ik. A felsö pár sor.
Óóó... TAG lettem!
[Szerkesztve] -
Csipi
aktív tag
Magyarázd meg légyszi, mit értesz te a kilövésen? Már többször használtad, de nem tudom miröl van szó
Egyszóval nem Word-dal kell könyveket írni. Világos.
De elolvastad az ezelötti oldalon való kérdésemet a Corel-es összevisszaságról? Mindjárt megkeresem, hogy hányadik hozzászólás volt. -
Csipi
aktív tag
''Aztán meg csodálkozik (jó esetben)''
Min csodálkozik? Már megbocsáss de nem értem...vagy én vagyok a nehézfejü?
Nem azt jelenti, hogy ilyen agyontelített összevisszaságokat szerkesztek én is; minden grafikus arra inti az embereket, hogy nem arra való a sok effektus, hogy azt mind egyszerre használja az ember. És igazuk van.
''Van egy haverom, ő Word-ben (!) tördel könyveket. És korrekt a dolog. Soregyen, meg minden, ami kell. Ő érti a dolgát, tudja a Wordöt, de nem ajánlom senkinek, hogy így csinálja.''
Lehet, hogy el vagyok maradva, de a Word nem arra való, hogy ilyesmit is csináljon az ember vele? -
Csipi
aktív tag
Ahogyan a fentieket olvasom úgy látom a Corel 9-es nem éppen jól müködik. Épp ez nálam is a gond: egyszerü írás beállításkor (ide-oda rendezgetés, mozgatás)ragad le minden ok nélkül. Valaki aki nagyon sokat használja a Corel verzióit mondja már meg nekem is, hogy a 8, 9 vagy 11 megy jobban? Win XP-m van alapnak. A 9-el lassan mozog, a 11-el is. Maradjon a 8-as, vagy tegyek föl mellé még egy másik verziót a két fentebb említett közül?
-
Csipi
aktív tag
Sürgös kérdés! Ha van Corel 9-em a gépen, fel tudom tenni a 11-t is anélkül, hogy a 2 összeveszne? Vagyis a gép megbolondulna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest