Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nona
csendes tag
igen, ez volt a megoldás!!
ezer köszönet
az ai és a pdf is jó lett, úgy hogy visszamentette -
Nona
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
szóval az utóbbiakkal kezdtem még türelmesen, nulla eredménnyel, ezért gondoltam, h az AI-s kolléga rosszul exportálta ki EPS-be, de csak a Photoshop tudta behozni persze már bittérképesen attól tartok, meg kell ismernem az illusztrátort is, h rájöjjek, mi a baj.Most megkértem a kollégát, h küldje el az általad javasolt változtatásokkal.
-
Nona
csendes tag
köszi, megpróbálom, de abban ne is reménykedjek, h vektorosan be tudom hozni, ha nem corelből küldik ki?? vszínűleg ez amatőr kérdés, de még nem találkoztam ezzel problémával

-
Nona
csendes tag
Sziasztok!
Egyre gyakrabban fordul elő, h EPS anyagot kapok továbbdolgozásra, de nem képes feldolgozni a corel11-em!!!
sőt!! gyakran ilyenkor lefagy.
tudok ez ellen tenni vmit??!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sőt!! gyakran ilyenkor lefagy.