- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombár
csendes tag
Hát nem tom, nekem idáig 11000 volt a max font ami fennt volt, de akkor sem volt lassú. Tudom, h 2000 objektum nagyon sok, de nem tudok kevesebbet csinálni ebből, azért kérdeztem az elején h nem-e a vga lassú, mert maga a gép (cpu, memória, hdd) nem dolgozik semmit.
-
hombár
csendes tag
válasz
Dexter68 #880 üzenetére
2300 font van telepítve, de nem hiszemhogy ez a gond hanem mikor újraépíti a képet a corel a nagyon sok betű miatt szenved ezért mindegy hogy a a view-t leteszem normálra akkor is lassú. amit csinálok legjobban egy térképhez lehetne hasonlítani sok-sok vonal rajta írással.
-
hombár
csendes tag
Valami a fontokkal lehet mert egyre lassab
-
hombár
csendes tag
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy milyen gépigénye van a x4nek? Mert nekem miután elindítom 1-2 perc múlva lefárad ascroll os nagyítás is lassú lesz lassan vált az eszközök között magát amin dolgozok azt is lassan építi újra. A fájl kb 7mb ez csak vektoros. a gépem pedig egy amd x2 4200+, 2GB ddr 400 cl2, egy sata 300as 80gb vinyó, + (és szerintem itt a hiba) egy x600-as radeon 256mb-s.
Tegyük fel hogy a vkártya a rossz most szeretnék venni egy újat mit ajánlotok, még általában photoshoban meg flashben dolgozok. Én a 9600gt, 8800gt, hd3870 valamelyikéből szeretnék választani, de nem tom melyik a jobb.
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged