- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
HugóBoss #3180 üzenetére
Én lézervágó gépeken dolgozom. Van Corel és Illustrator is. DXF-et nagyjából sosem használunk. Vannak szoftverek, amelyek a *.dxf-et megnyitják, de bekerül még egy rakat csomópont (node) a görbékbe. Például, amikor anno fémlemezt vágattam egy cégnél *.dxf-ből, a fiber progijában az egyszerű kör - ami nálam még 4 szerkesztőpontból állt - náluk vagy 20-ból, 50-ből, nem emlékszem pontosan. A srác mondta, hogy ez általános probléma.
EMF-el nem is szoktam találkozni. Honnan szerzed be ezt a formátumot? Egyébként lehet ezzel is gond, de mint írtam, szerintem később generálódik a probléma.
A Shape Tool (F10) használatával meg tudod nézni, hogy konkrétan hány nodes van a grafikában, csak ki kell jelölnöd az objektumokat. Az ablak alján látni fogsz 2 számot (nodes, subpaths - ha jól rémlik).
Nekem az a kérdésem, hogy milyen anyagot vágatsz, vagy tudod-e milyen géppel. Azt kellene tudnom, hogy márkás CO2 gép, vagy kínai CO2, esetleg fémet vágatsz fiberrel.
A jelenlegi gépkezelő konkrétan *.dxf-et kér, vagy jó lehet más formátum is? Jó volna megszabadulni a *.dxf-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest