- Telekom mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Én egy Xerox Workcentre printerrel sorszámozok, ennek a driverében nincs ilyen (rip nincs hozzá). Csinálok belõle egy pdf-et, aztán Acrobatból küldöm ki, ott lehet állítani fordított sorrendet is. Csak jobb lenne ezt a lépést kikerülni.
Más: Ma úgy jártam egy több oldalas munkánál, hogy amit a lap mellé a desktopra tettem objektumot, csak egy lap mellett látszott. Ha lapoztam, már nem volt ott a következõ lap mellett. A dektop layeren volt, próbáltam áttenni, visszatenni, printelhetõvé tenni, semmi változás. A master layert nem lehet állítani a desktop layeren, de pont úgy viselkedett mintha nem az lenne. Nem jöttem rá mi baja. Más dokumentumban most is jól mûködik a desktop. Az elején ez is jó volt, aztán valamiért meghülyült. Lehet én kattintottam valamit félre, de nem jöttem rá mi lehet a baja. Van valakinek ötlete hogy tudnám helyrerakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest