- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernie84
csendes tag
Sziasztok!
Most használom kb először a Corelt, és sajnos van egy csomó problémám. Kérlek segítsetek, mert nyomdába kell küldenem lassan a kiadványt.
Szóval a problémáim:
Hol kell beállítani hogy milyen színmódban van a dokumenteum?
Amikor importálok egy képet, annak teljesen más színe lesz mint amilyen valójában.
Ha megnyitom az image adjusment labban (amit nem tudom h mire valo
) akkor helyes a színe.
Ha valamit leöntök egy bizonyos CMYK színnel, annak sem olyan a színe mint lennie kéne.
Amikor kiexportálom pl PDF -be, akkor sem tartja meg a színeket. Mit lehet ezekkel tenni?
Már teljesen el vagyok keseredve. Azért váltottam erre a PhotoShopból mert vektorgrafikus és azt hittem hogy jpbb, de abban legalább ha megadom egy színnek a CMYK kódját, akkor az a szín is jelenik meg.
A fő probléma az, hogy vannak bizonyos képeim meg bizonyos színkódjaim amiket használnom kell és ezeknek elvileg ugyanaz a színük. Csak amikor megnyitom, akkor teljesen más. Próbálkoztam azzal hogy áttettem a képeket Bitmapsbe, aztán átváltottam a módjukat mondjuk RGB-be, kicsit segített, de még mindig nem az igazi....Kérlek segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor helyes a színe.