Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernie84
csendes tag
Sziasztok!
Most használom kb először a Corelt, és sajnos van egy csomó problémám. Kérlek segítsetek, mert nyomdába kell küldenem lassan a kiadványt.
Szóval a problémáim:
Hol kell beállítani hogy milyen színmódban van a dokumenteum?
Amikor importálok egy képet, annak teljesen más színe lesz mint amilyen valójában.
Ha megnyitom az image adjusment labban (amit nem tudom h mire valo
) akkor helyes a színe.
Ha valamit leöntök egy bizonyos CMYK színnel, annak sem olyan a színe mint lennie kéne.
Amikor kiexportálom pl PDF -be, akkor sem tartja meg a színeket. Mit lehet ezekkel tenni?
Már teljesen el vagyok keseredve. Azért váltottam erre a PhotoShopból mert vektorgrafikus és azt hittem hogy jpbb, de abban legalább ha megadom egy színnek a CMYK kódját, akkor az a szín is jelenik meg.
A fő probléma az, hogy vannak bizonyos képeim meg bizonyos színkódjaim amiket használnom kell és ezeknek elvileg ugyanaz a színük. Csak amikor megnyitom, akkor teljesen más. Próbálkoztam azzal hogy áttettem a képeket Bitmapsbe, aztán átváltottam a módjukat mondjuk RGB-be, kicsit segített, de még mindig nem az igazi....Kérlek segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) akkor helyes a színe.