- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwpot
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok, de remélem nem sokáig

Weblapot készítek, azaz flasht készítek Corel RAVE 3-ban. Elakadásom tárgya abban merül ki hogy:
Csinálok egy aktív gombot (rollover) és ha elforgatom mondjuk 45 fokkal akkor az aktív terület ugyan úgy marad egy négyzet csak nagyobban, ugye ami azt jelenti hogy ha közvetlen alá megyek az egérrel akkor már úgy veszi mintha fölötte lennék. Ha egymás mellé helyezek 3 gombot szorosan akkor már hatványozódik a dolog mert akkor egymásba lógnak a gombok aktív területei így ha az egyiket megnyomnám a másikat aktiválja...A kérdés csak annyi hogy tudom definiálni azt hogy a tényleges fizikai méreteiben merüljön ki az aktív terület. Nagyon fontos lenne mert bukik a projectem ha erre nem jövök rá...
Köszönöm imndenkinek
Sebastian
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest