Új hozzászólás Aktív témák
-
qwpot
csendes tag
Sziasztok, még új vagyok, de remélem nem sokáig
Weblapot készítek, azaz flasht készítek Corel RAVE 3-ban. Elakadásom tárgya abban merül ki hogy:
Csinálok egy aktív gombot (rollover) és ha elforgatom mondjuk 45 fokkal akkor az aktív terület ugyan úgy marad egy négyzet csak nagyobban, ugye ami azt jelenti hogy ha közvetlen alá megyek az egérrel akkor már úgy veszi mintha fölötte lennék. Ha egymás mellé helyezek 3 gombot szorosan akkor már hatványozódik a dolog mert akkor egymásba lógnak a gombok aktív területei így ha az egyiket megnyomnám a másikat aktiválja...A kérdés csak annyi hogy tudom definiálni azt hogy a tényleges fizikai méreteiben merüljön ki az aktív terület. Nagyon fontos lenne mert bukik a projectem ha erre nem jövök rá...
Köszönöm imndenkinek
Sebastian
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Steam topic
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest