- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
most a próba kedvéért felraktam rá egy másik pasztát nem valami márkás de lényeg, hogy másmilyen, na most csak az a módszer, hogy középre toltam egy csíkot és más paszta már számít 4 egész fokot! 55 volt a régivel, most 51. és hozzá teszem ez egy teljesen gagyi paszta. (papírzacsiba, szilikon) ebből már könnyen jön, hogy mit fog csinálni az AC silver 5,
az eddigiek alapján le fogja hozni remélhetőleg 41-42 fokra.
hát ennyit mutat a gyakorlat. -
C.Brigante
veterán
egyébként amikor a pasztát felrakom akkor bármelyik fajtát felrakhatom úgy mint ahogy az AC silver5 pdf jében is mutatják, vagyis a mag fölé egy csík és a többit a proci kinyomja vagy más szilikon pasztánál inkább elkenés?
-
C.Brigante
veterán
válasz
ROBERTOH #3658 üzenetére
igen alapon van minden! de ha alapon van minden akkor csak a CPU-nak írjak be kevesebb feszt? mondjuk az alap 2.13-hoz mennyi fesz kell??? ugye CPU-Z és BIOS beállítás egymásnak ellentmond, ilynekor mi van?
vagy esetleg valamelyik CPU fícsör segít ebben?? mert disable-n van minden ott
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
na akkor leírom, h miért alaptalan 50%-ban amit írtál:
a régi 6300-as procim alá tettem ugyan ebből a pasztából ami most van fent. alapon akkor 59 fokos volt a proci. ez ugye dúrva volt mondom megnézem egy AC freezer 7-el, azon ugye gyári paszta már fent volt, felraktam és láss csodát lement 59 fokról 40-re!
most procit cseréltem ezért a gyárit ugye lekapartam és csak ez a szar volt itthon ezért ebből kellett megint tennem rá, hogy legalább gyorsba leteszteljem a procit. Ha kicserélem egy rendes pasztára (ac silver5-re) lejjebb fog menni a hőfok..
egyébként köszi az ötletet!
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
ppssz...nem szóltam...ezek mind terhelt eredmények igaz?
De ha nektek ilyen kafa eredmények vannak terhelve, akkor nekem full alapon 2.13Mhz-n mi a jó retkes g*ciért 55 fokos a proci???? van rajta paszta és nem áll szarul rajta a ráadásul freezer 7 provalaki súgja már meg!!!
huuu ilyen 40 fokokat látva amit írtok, úgy be tudok rágni, h hihetetlen!!!! mi más nálam amitől 15 fokos különbség van???
a 6300-asom 40 fokon ment ugyanezzel a hűtővel...
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
hihetetlen, nem tudok sehonnét Artic silver 5 szerezni mert valahol azt sem tudják az idióták, hogy az mi, pedig mondom, h hővezetőpaszta...
mennyi állat számtek boltos van... nem tudtok valahol esetleg??
-
C.Brigante
veterán
egy hülye kérdés,
a képen látható kupaktalanított procin nem egy mag van véletlenül? és azt írja, hogy ez egy core duo proci....vagy én vagyok nagyon láma és így néz ki mondjuk a 6400-em belül?? nem 2 darabnak kellene lennie abból amin a képen egy van? bocs a lámaságért!
[link] -
C.Brigante
veterán
Mi lenne velem PH nélkül....
-
C.Brigante
veterán
nem tudtok véletlenül valami linket ahol képekkel illusztrálva mutatják a hővezetőpaszta szakszerű felvitelét? csak mert ezen nagyon sok múlik, meg persze a paszta minőségén és ezt nem akarom elk*rni mert a mostani az valami csapni való paszta és alapon 53 fokos a procc.
-
C.Brigante
veterán
huuuuu de ki vagyok akadva, mindjárt ki*szom az egészet az ablakon!!!!!
beleraktam a gépbe a E6400-et, ez most 3.2-ön csinálja azt amit az E6300 csinált 3.0-án.
vagyis feláll megy egy darabig aztán fagyi!!! érdekes most a 6400-el 400 fsb-vel vagyok 3200-ön és mégis fagy?????? de miééért? a fesszel lépésről lépésre mentem feljebb CPU: 1.325 FSB termintaion: 1.3 (ha ezt véletlenül is 1.4-re teszem CMOS reset lesz belőle!)
ha a CPU nak adok 1.35V akkor megy 1 percig aztán megint fagyi!
PCI-E: 100Mhz-van PCI: 33.33-on
Spread sprectum: disable, a CPU fícsörök disable-n mindegyik (kivéve a 8-as szorzó ratio)
mi a pék f*szát csináljak még vele????valaki tudna segíteni?? köszi
-
C.Brigante
veterán
válasz
masterful87 #3559 üzenetére
ja, már értem
-
C.Brigante
veterán
válasz
masterful87 #3557 üzenetére
öööö ezt most nem értem! a proci független a ramtól??? (ezt vettem ki belőle, de ha így van akkor meg hülyeség)
-
C.Brigante
veterán
válasz
Stalker-2572 #3477 üzenetére
az MX-1 az valami motorolaj??
-
C.Brigante
veterán
srácok,
hővezetőpasztában érdekelne, hogy melyik fajta (márka) az amit érdemes venni??
ja, és mennyibe kerül egy jobb fajta? -
C.Brigante
veterán
valahogy attika80 válaszai tetszenek nekem...
-
C.Brigante
veterán
válasz
gyurczy #3372 üzenetére
az a baj most nem otthon vagyok nem tudom megnézni melyik verziós everestem van, de biztos, h nem mindegyik jó, nézd meg a memoria benchmark alatt, hogy mennyit mér olvasásra ha irreális értéket ad (10 ezer felett) akkor az bugos everest. nekem is egy ilyen volt aztán lecseréltem, most már csak 7100-at mér 11700 helyett
-
C.Brigante
veterán
válasz
laragirl83 #3365 üzenetére
pedig akinek nem olyan erős ramja van (mint nekem, samu
) annak most nagy a kísértés gianninál mert a tálcás 6400-et 45900-ért adja így könnyedén 3 giga fölé jutnék vele. 6300-asommal 3 gigáig szaladok a samukkal.. ha beszámolná a 6300mat + pár ezresért lenne egy jó 6400..
-
C.Brigante
veterán
hali, melyik alaktrész nem bírja már a húzást amikor a windows logo megjelenik már töltene be, de a gép újraindul?? tehát nincs kék memoria hiba kép hanem a win logotól restrtol...
lap vagy a proci nem bírhatja, bár nem hinném, hogy a 6300 kifeküdne 3 gigánál..
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
srácok, mennyire képes max. elmenni a Kingmax Mars 800Mhz-es ramcsi?? 900-ig elszalad?
-
C.Brigante
veterán
proci széthúzós jó reggelt!
-
C.Brigante
veterán
köszi, értem én, hogy többre van szükség, nem úgy gondoltam
hanem tuning szempontból mivel most csak 1 gigára van beruházás ebből kifolyólag kérdezem, hogy melyik a szerencsésebb (hamár csak 1 giga akkor 1x1giga, vagy 2x512?
ja és vélemény a kingmax marsról? mennyi lehet megközelítőleg a vége? -
C.Brigante
veterán
Srácok lenne 2 kérdésem:
1 melyik szerencsésebb, 2x512 ram, vagy 1x1 giga?
2. mennyin mehet ez a ram kb. és jó választás-e (ennyi money van rá)(samsung helyett akarnám)
1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars 25.900,-/db
köszi! -
C.Brigante
veterán
le tudná nekem írni valaki, h mely' 667-es ram márkák azok amelyek több mint valószínű, h mennek 900 körül??
-
C.Brigante
veterán
nagy unalmamba csináltam egykis mesterséges levegőmozgást a házamba
levettem a gyári hűtőről a ventit és a ház szélére illesztettem, teljesen jól műxik a proci hőfok is lejjebb jött 3 fokkal. (besegít a freezernek) lécci nagyon ne szóljátok le..
[link] -
C.Brigante
veterán
hali, van egy E6300 és hozzá egy freezer 7 pro, a hűtő fordulatszámát hogyan tudom én szabályozni? a Q fanba silent módba raktam, így pörög 950 körül.
Másik kérdés:
Az everest ugye a hőmérsékletet így mutatja: CPU: 51 fok
CPU / 1 mag: 46 fok
CPU / 2mag: 46 fok
mi az az 51 fok??? egyébként remélem normális ez a 46 fok. -
C.Brigante
veterán
válasz
Motion_Blur #3050 üzenetére
csáó rájkönen..már minden frankó!!
-
C.Brigante
veterán
tuningolt már valaki úgy, hogy a Q fan be volt kapcsolva?
-
C.Brigante
veterán
le tudná nekem valaki írni (esetleg tapasztalat) hogy kb. mit bír egy E6300, P5B, 2x512 800 ram együtt? hányas szorzóval, milyen fsb? holnap fogom összerakni a gépet és már tűkön ülök!!!
-
C.Brigante
veterán
válasz
C.Brigante #2771 üzenetére
még új vagyok a c2d procik között, ha hülyeséget kérdezek nézzétek el nekem!
az allendale és a conroe között mi a különbség, melyik jobb, van mindkettő e63-ba?
nekem allendale van és remélem menni fog szépen!!! holnap jön hozzá a cucc, Asus P5B + 800-as samsung ramok, szerintetek el fog bírni egy 450-470-es fsb-t? -
C.Brigante
veterán
hali, megkérdezném tőletek is, szerintetek létezhaz olyan, hogy egy E6300-at nem lehet tuningolni, vagyis nem megy 2 giga fölé???
találkozott valaki ilyennel?
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged