Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
Hellósztok!
Vettem egy C2D E8400-et és úgy néz ki a "szerencsétlenebb" csomagból kaptam, mert nem akarja elfogadni még a kisebb tuningot sem, azaz 10%-os emelés után már nem akar lefutni az Orthos, sőt újraindul a gép. Ez alapfeszen és kis emeléssel is így van. Megmondom őszintén, hogy a fesszel nem szeretek annyira játszani, viszont a kellő hűtést azt megkapja!
Megnéztem a specifikációkat és beszéltem még 2 emberrel, akik szintén abból a szállítmányból kaptak, ők is panaszkodtak, hogy nem megy a tuning, a 3,6-3,8GHz is csak minimum 1,4V-al stabil, ami pedig a gyári maxhoz képest is majdnem +0,5V !!
Létezhet ennyire antituningos sorozat E8400-ből?
Nem mintha nem lenne elég egyelőre, de a későbbiekben úgy néz ki inkább váltanom kell majd.
-
Elmör
őstag
Hi!
Jövendő gépem Core 2-es lelke a következő lesz: Asus P5B-E és egy C2D 6320. Ahogy nézegettem ezeket a 6320-as procikat is jól lehet húzni, remélem az alaplapom is bírja majd (bírja majd??). Én max 3Ghz-et szeretnék kihozni a prociból. Nézegettem hűtőket is, mert gondolom a gyári nem elég, igaz? A tuningos Zalmik eléggé drágák, viszont a Gigabyte Lite-os hűtője az tetszik. Kb. 6K az ára. Tudtok még javasolni ebben az árkategóriában hűtőt ami jó is?
A RAM nem tudom mennyire fontos tényező, azok az A-datak lesznek amik az adatlapomnál vannak. Persze találtam ezekhez is jó ventis hűtőt, de bízom benne, hogy nem lesz rá szükség, ha a házam jól fog szellőzni.
A javaslatokat nagy szeretettel fogadom!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós kamerák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest