Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz puttputt #9266 üzenetére

Nézd.X-y szólt h fásult vok,nincs tuning,elfelejtettem?-Zavarta az egómat :B :U ,ezért csináltam,s nem az 5,1GHz-ről szól :DDD .(cpu tuning terén nem is igazán néztem a lapot még).Viszont a fesz..Tisztán látszik,badarság az a 1,37v-os limit.PI-n 1,7v-on(VALÓS!!!)ment,s érződött h nem zavarja(nem részletezném h miből wolf topikba beírtam-majd támadnak érte:)-Ha teljesítményben hoz eleget,mehet neki a fesz(s ha tudod hűteni)

Más:
    2x re v 1x2re..-1x2 nee.Ill. ha később még egy modult veszel akkor ok.
    Slot-színek:Hát..2 tézis van.Az 1ik amit fentebb mondtak neked,h 1-3 ba.A másik meg a 2-4:)
    A 2-4 atzért mert akkor távolabb vannak az északi hídtól a ramok,s nem melegednek annyira.Én spec:igy is-úgy is letesztelem őket,s amelyikben jobban mennek,ott használom.
    Mivel Ős is mondta nekem este,h nála se villognak a ramok(uezeket betette mert zavarta az h nálatok nem teljesítenek).Nem tudom mire jutott,ma még nem beszéltem vele(este majd fogok vszínüleg),tehát nem lap.Ennyit tudnak vszínüleg.Én sokszor mondtam,h olcsó és ügyes az a Patriot,ami fixen teljesít az meg a reaper.Mushkin szép,stabil és harmatgyenge,G.Skill detto kevesebbet tud mint a híre.
    Ezeket nem ismerem,de h nem best buy,az tuti.
    Ha lap kinlódna,1:feszeléssel megoldható(s akkor előjöhet a táp..),2:UD3R/P-ben ha nem megy ddr2 akkor semmiben..
    Ez a ram hiányossága,vagy valamit nem jól lőttök be!

• Qru

MODERÁTOR

válasz puttputt #9266 üzenetére

A procihoz közelebb eső két foglaltba tedd, általában az a nyerő. Már mint nem egymás mellettibe, mert akkor nem lesz dc. :D

Új hozzászólás Aktív témák