- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
elértema2000FSB/5.5GHzetámámmínusz40fokba5Vtal2másodpercre" kő bunkó stílus
Én bibi bí elértem 1880/4GHzet 1.7V-on
nagyon úgy tűnik mintha ezt rám is vonatkoztatnád, de lehet félreértem. de ha igen akkor :
- 2000 FSB-nél még nem tartok, pedig állat lenne
- még az 5,5GHz sincs meg, de ami késik nem múlik
- beérem -5 fokkal is
- 5V-ot nem kapott,de 1,7V megvolt
és nem 2 másodpercre 
Elég szomorú ha valaki azért érzi magát többnek mert szétnyúzta a gépét
egyáltalán nem érzem magam istentudja kinek, de jó érzés látni hogy ennyit megy a lom, amikor megborul az agyam. meg mi az hogy szétnyúzza ??? ennyi van benne, nem nyúzom én sehova
de ha te komolyan így gondolkozol a tuningról, akkor vegyél laptopot, vagy szervert, azokat úgyse lehet húzni
igen, a 24/7 eredmény a mérvadó, de néha el kell hogy guruljon a gyógyszer, és akkor lehet alkotni

-
subaruwrc
félisten
csak picit fura
na de komolyra fordítva.
ez szerintem max 1-2 embernél érvényes amit te kiemeltél hogy így minuszba ennyi annyi ghz stb. tudom hogy nem feltétlenül erről szól a tuning de néha ilyen is kell.megnézni mi a vége.most hogy ahhoz milyen eszközök kellenek az más kérdés.az a dolog hogy valaki emiatt többnek érzi magát nem tudom rám vonatkozott e de leírom hogy nem igaz.rangtól sem függ a dolog mert az hogy itt minek hívnak nem feltétlenül tükrözi hogy mit tudok.egy újonc is alkothat olyat hogy leesik az állunk és egy őstag is csinálhat noobságokat.az értelmes tanácsokról annyit hogy kukac felé irányult poénomat hogy húzzon a rookie topikba visszavontam mert tényleg nem tök láma hozzá, de aki az azt had küldhessem át oda ahol segíthetek neki két oldalon keresztül is (kezdő topik) anélkül hogy valaki lecseszne hogy miért küldöm el ezzel megint két oldal offot elindítva.senki nem fog megsértődni ha elmondom hogy nem ez a megfelelő topik.ha olyan a kérdés itt is fogok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Anime filmek és sorozatok
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és nem 2 másodpercre