Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zé_Mester

őstag

válasz NRG #6192 üzenetére

elértema2000FSB/5.5GHzetámámmínusz40fokba5Vtal2másodpercre" kő bunkó stílus :F
    Én bibi bí elértem 1880/4GHzet 1.7V-on

nagyon úgy tűnik mintha ezt rám is vonatkoztatnád, de lehet félreértem. de ha igen akkor :
    - 2000 FSB-nél még nem tartok, pedig állat lenne :DDD
    - még az 5,5GHz sincs meg, de ami késik nem múlik :DDD
    - beérem -5 fokkal is ;)
    - 5V-ot nem kapott,de 1,7V megvolt :C és nem 2 másodpercre :U

Elég szomorú ha valaki azért érzi magát többnek mert szétnyúzta a gépét

egyáltalán nem érzem magam istentudja kinek, de jó érzés látni hogy ennyit megy a lom, amikor megborul az agyam. meg mi az hogy szétnyúzza ??? ennyi van benne, nem nyúzom én sehova
    de ha te komolyan így gondolkozol a tuningról, akkor vegyél laptopot, vagy szervert, azokat úgyse lehet húzni ;)

igen, a 24/7 eredmény a mérvadó, de néha el kell hogy guruljon a gyógyszer, és akkor lehet alkotni ;) :R

• subaruwrc

félisten

csak picit fura :DDD
    na de komolyra fordítva.
    ez szerintem max 1-2 embernél érvényes amit te kiemeltél hogy így minuszba ennyi annyi ghz stb. tudom hogy nem feltétlenül erről szól a tuning de néha ilyen is kell.megnézni mi a vége.most hogy ahhoz milyen eszközök kellenek az más kérdés.az a dolog hogy valaki emiatt többnek érzi magát nem tudom rám vonatkozott e de leírom hogy nem igaz.rangtól sem függ a dolog mert az hogy itt minek hívnak nem feltétlenül tükrözi hogy mit tudok.egy újonc is alkothat olyat hogy leesik az állunk és egy őstag is csinálhat noobságokat.az értelmes tanácsokról annyit hogy kukac felé irányult poénomat hogy húzzon a rookie topikba visszavontam mert tényleg nem tök láma hozzá, de aki az azt had küldhessem át oda ahol segíthetek neki két oldalon keresztül is (kezdő topik) anélkül hogy valaki lecseszne hogy miért küldöm el ezzel megint két oldal offot elindítva.senki nem fog megsértődni ha elmondom hogy nem ez a megfelelő topik.ha olyan a kérdés itt is fogok válaszolni.

• Laraxior

titán

Szerintem segítettünk mindenkinek.Minden kérdés választ nyer.
    Az meg hogy egymás között rivalizálunk....szállj be Te is.A topik témája a Core2 tuning. Abba meg nem csak a 24/7es értékek tartoznak.

Új hozzászólás Aktív témák