Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
Megint félreérthető voltam, én sem arra gondoltam, hogy a 400-as memóriák 800-on fognak menni, én a sávszélességre gondoltam, ami szerintetetk nem függ össze a sebességgel.
Egyszerű példa: Van egy út megy rajta 1 kocsisor 100-al. Bővítik két sávosra (ez a DC), attól az autók sebessége nem gyorsul, csak annyit nyernek vele, hogy immár két sorban több autó tud átmenni.
( Ez egy nagyon jó példa volt a dc-re), tehát te mondtad ki, hogy elméletben kétszer annyi adatot fog kapni a dc miatt a proci. Akkor most dupla sebesség 4 kocsi, vagy normás sebesség 8 kocsi. Belátom, hogy az utobbi gyorsabb, mivel a koléga a tesztből ezt bizonyította, de azt is, hogy nem olyan sokkal, szóval igen is van értelme a dc-nek, ha valakinek nincs olyan memóriája ami az FSB órajelén tud futni. De amit ti mondtatok az a gyorsabb és jobb megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest