Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
beszívtál?
nem szokram, csak rohadt fáradt voltam már. Murena-val beszélgettem msn-en fél 5-ig
kicsit álmos voltam.Nekem is Deluxe van és gond nélkül tom járatni a procit 1,650V-on anélkül hogy bármi is túlmelegedne ez se rossz
ez igaz, kikérem magamnak!!!!!!! amikor ennyi feszt adok neki, a büdös életbe nem melegszik túl, mert én majdnem idefagyok az asztalhoz, akkor szegény milyen hűs lehet

se ez se az mégis tuningolsz - igenis megvan mindenem a tuninghoz. van egy állat lapom, benne egy brutál jó procival, két elképesztő tuningolhatóságú Kingmax ram, meg egy ROHADT NAGY TERASZAJTÓ,AMIT HA KINYITOK BIZTOSÍT EZEK MELLETT MINDENT !!!! LoL LoL
ehhez fanatizmus kell - ez születési adottságom LOL

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Lexus, Toyota topik
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Androidos fejegységek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest