- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Mondom, ha nem vagy ram tuning őrült
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..
Amúgy egy tipp: mivel ha jól tudom 9x-es szorzója van a 4300-nak ezért a szorzót visszaveszed 8x-ra és az FSB-t pedig 350-re állítod. így a ramot 1:2-be állítod az FSB-vel és 700Mhz-en fognak menni a ramok a proci pedig 3,15Ghz-en. Szerintem ez egy jó kis beállítás lenne. így minden elég jól meg lesz hajtva és a teljesítmény sem lesz rossz
Még valami, amiket néztél ramokat. azok milyen időzítéssel is mennek alapon? cl5?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és inkább a CPU tuning számít nálad akkor szerintem teljesen jók azok a ramok amiket néztél. És azért biztosan tovább bírnák azok a ramok, főleg kis +fesz, és egy 700-750Mhz-et lehet, hogy el tudsz vele érni, persze lassab időzítések mellett..