Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az írásomból sztem kiderül hogy én maximálisan egyetértek Murénával.
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Csak ha belegondolsz..valakinek elsütöd nagyvonalúan hogy a szarok mennek 3800-3900mhz-n, és ő megveszi és nem jut el 3700mhz-ig joggal lesz csalódott mert még a szar szintet se érte el, holott ha megnézed az itteni proci állományt általában 3,6
ghz-n járatja mindenki.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Inkább a te kijelentéseddel nem értettem egyet.
Az pedig hogy 3700mhz felett fusson úgy hogy terhelve ne menjen fel 70fok fölé, mert éppen kifog egy olyan procit aminél már feszt kel emelni, ölég nagy munka és +pénz.Mert ugye nekem is 3760Mhz-n megy emelt fesszel, de az nincs ott hogy AC silver paszta van a procin,dupla hűtő van a freezeren+6db házventi próbálja kifújni a bent rekedt trópusi levegőt a toronyházból, és most érkezik az 5000rpm-es,270m3/h fújó szerver ventim.Na jó ez már egy kicsit túlzás, de nyáron nagyon zsír lesz.Egy vízhűtés hatékonysága és egy Boing sugárhajtóműve hangjának az ideális elegye!