- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, egyrészt van már ezzel a témával foglalkozó topic [link], másrészt a fórum nyelve a magyar, illett volna magyar címet adni neki.
-
westlake
félisten
lathatod, hogy ott egy olyan multimeter, ami infras homero is.. (gondolom ismered ezeket)
feltamasztottam egy dobozra es rairanyitottam a lezerpointert a magra.. amikor melegitettem a kupakot, neztem a kijelzot, de mint kiderult, a langot is tudja mertni a homero
allandoan ugralt a hofok, de asszem 95 foknal esett le a proci a kupakrol -
westlake
félisten
erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...
eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve.. -
Silencer83
addikt
válasz
Silencer83 #4 üzenetére
mod: mar latom. 6400
-
X@b3e
addikt
válasz
(Kolombusz) #5 üzenetére
Jah, főleg azon a ragadós trutyin, ami összefogja
West:''egy infras homerovel probaltam megmerni, hogy hany foknal enged el a cucc'' - ezt most hogy?
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
sorry.. most latom, hogy az elso kep lemaradt..
korrigaltam..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Derék. Látszik, h figyelnek a minőségre.
-
Silencer83
addikt
eddig is tudtam hogy nem vagy szivbajos fazon -
westlake
félisten
[link]
nehogy mar csak a kulfoldi csokak tavolitgassak el a kupakokat
nehany tapasztalat:
az eltavolitas elso resze semmiben nem kulombozik az a64-ek kupakeltavolitasatol..
pengevel szepen elvagdossuk a kupakot es a cpu-t (reszben) osszetarto gumiszeru anyagot..
ezutan nehany helyen meg kell fesziteni a kupakot es a cpu-t.. ezutan johet a gazmelegito..
proaltam kideriteni, hogy hany foknal enged a ''ragaszto'', de nem tudtam megoldani..
en olyan 90fokra saccolom..
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged