- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
westlake
félisten
erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...
eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve..
Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- I7 3770K és opciánilásan egy hozzá való top kategóriás Alpenföhn K2 hűtő eladó!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- i5-9400 proci
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..