Keresés

Aktív témák

• westlake

félisten

válasz X@b3e #7 üzenetére

lathatod, hogy ott egy olyan multimeter, ami infras homero is.. (gondolom ismered ezeket)
    feltamasztottam egy dobozra es rairanyitottam a lezerpointert a magra.. amikor melegitettem a kupakot, neztem a kijelzot, de mint kiderult, a langot is tudja mertni a homero :(
    allandoan ugralt a hofok, de asszem 95 foknal esett le a proci a kupakrol

• westlake

félisten

erdemes nehany mondatban kitargyalni a felhasznalt ''ragasztot''.. a jovoben csak trutyinak fogom hivni ;) szereny meglatasom szerint (es a hevites is ezt tamasztja ala) ezvalamilyen on otvozet.. latszik a kepen a kicsapodott gyanta (jonehany forrasztasnal hasznalt on tartalmaz ganytat) nem tudom pontosan, hogy az altalanos on hany fokon folyik meg, de a trutyi kb. 90 fokon valik folyekonnya.. szobahomersekeleten, olyan keplekeny, mint a kemenyebb gyurma.. na jo, attol azert kemenyebb.. a kupak belsejerol egy regi hitelkartyaval kapartam le, de sajnos mivel ez ho hatasara folyik meg, nem tudtam maradektalanul eltavolitani.. ezert voltam kenytelen polirozni.. a magrol meg vegkepp nem tudtam leszedni..
    ha lesz hozza megfelelo pakam, akkor szepen lassan emelem majd a homersekelet mondjuk 70 fokrol es megnezem mikor folyik meg az anyag.. szerintem az a nehany ember, akik leszedtek a kupakot, mint pakaval es onszedovel tavolitottak el a trutyit a magrol..
    vanegy dolog amit nem ertek.. tudtommal a mag nem fembol van, de megis ''raolvad'' a trutyi.. nem tudom, ezt hogy oldottak meg intel bacsiek...

eshogy jobb lett-e, vagy sem? hat nem.. valoszinuleg amiatt lett rosszabba hoatadas, mert nem tudtam eltavolitani maradektalanul a magrol a trutyit.. majd meg probalkozom..
    szamokban kifejezve talan 10 fokkal lett rosszabb terheletlenul es terhelve..

• westlake

félisten

sorry.. most latom, hogy az elso kep lemaradt.. :Y
    korrigaltam.. :R

[Szerkesztve]

• westlake

félisten

[link]

nehogy mar csak a kulfoldi csokak tavolitgassak el a kupakokat ;)

nehany tapasztalat:
    az eltavolitas elso resze semmiben nem kulombozik az a64-ek kupakeltavolitasatol..
    pengevel szepen elvagdossuk a kupakot es a cpu-t (reszben) osszetarto gumiszeru anyagot..
    ezutan nehany helyen meg kell fesziteni a kupakot es a cpu-t.. ezutan johet a gazmelegito..
    proaltam kideriteni, hogy hany foknal enged a ''ragaszto'', de nem tudtam megoldani..
    en olyan 90fokra saccolom..

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés