- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
A 130 Elite ODD keretének belső része csavarozva van a keret felső részéhez,de az eleje viszont szegecselve (mi a f@szé félmegoldás? ) csak úgymond rongálással lehet,vagy van rá mód szépen finoman is kiszedni?
Feszegetem az elejét,de csak nem enged szép szóval.
Bele szeretném mókolni egy 692-es HDD keretét,hogy egymás alatt legyenek a venti mögött. -
Möhe
addikt
Valaki próbálta már a CM692-es plusz HDD kereteit belemoddolni a 130Elite-be?
Ép ezen agyalok hogyan is lehetne. -
Möhe
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ennek a hűtőnek alul is van ventije, amit ha használnék ( elvileg nem szeretnék) akkor felfelé fújná a levegőt a táp felé. De szeretném passzívban kipróbálni a konfigot, és lespórolni egy ventit amit konkrétam a táp végezne el azt csak a keringés miatt.A proci mint írtam csak 5% körül/alatt van terhelve,kis ideig 10% (ez volt legnagyobb amit láttam eddig rajta) max 1óra.
-
Möhe
addikt
CM 130 elite házba egy Noctua NH-L12-t szeretnék betuszkolni,de sajna 1mm-el magasabb mint a hivatalos CM honlapon szereplő maximálisan 65mm magasságú beszerelhető hűtőkél.
Mennyire kell "komolyan" venni azt a 65mm-t? -
Möhe
addikt
Üdv.
A 130 Elite háznak első ventije az pwm-es? Mert ahogy állítgattam a biosban (ASUS H81I-PLUS) nem sikerült halkabbra vennem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest