Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareee
tag
sziasztok!
vettem egy HYPER TX3 EVO-t [link] , LGA 1200-as foglalatba akarom berakni, de sehogy sem sikerül, 2 bekattan, de a maradék 2 nem akar egyszerűen. én bénázok, vagy nem kompatibilis ezzel a lappal? a leírásban legalul, fel van tüntetve, ezért gondoltam hogy megveszem. (átlósan 2-őt sikerült lefogatni, és 15 fokkal hűvösebb most a procim stresszteszt alatt mint a gyári, de jobb érzés lenne ha úgy működtetni hogy mind a 4 bekattan). eddig sajnos csak gyári hűtőket raktam be, de a mostani nagyon hangos volt, ezért gondoltam a cserén, és a videókban nagyon lazán bepattan, ahogy néztem.
köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák

- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest