- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degooo
csendes tag
Sziasztok!
Egy-két hete vásároltam az internetről valószínűleg egy rossz Cooler Master Silent Pro M2 tápegységet (usertől, nem boltból), ami az első két napon úgy indult el, hogy többször kellett egymás után megnyomnom a power gombot, mert elsőre csak kattant, és leállt (behúzta a ventiket is), de ha többször nyomtam egymás után, elindult vele a gép.. Aztán harmadik napra lenyomtam hátul a tápot, és amikor hazajöttem visszakapcsolva a gép már nem indult a "bikázásra" csak a gombnyomásra kattant egyet, behúzta a ventiket, majd azonnal leállt, és akármenyniszer nyomhattam nem indult. Aztán ezen a héten volt vele időm foglalkozni, amikor újraépítettem a gépemet, és kipróbáltam már mindenhogyan a tápegységet, de sehogy sem indult.. Kezdésnek kivettem a videókártyámat, és semmi.. Kivettem a hdd + videókártyát, semmi.. Kivettem a Capture kártyát, már csak a processzor és a ramok lógtak szinte az alaplapban, semmi... Aztán a 24 pines csati mellől kihúztam az "ajándék" 4 pint, úgy sem indult.. Cseréltem tápkábelt egy masszívabbra, semmi.. Standby módban a tápegység magas frekvencájú "sípolást" ad ki magából, és nem szívesen tapogatom hátul sem a kapcsolóját, mert nem bízom az életemet a házban található érintésvédelmi relére.
Én valami tápegység védelmi mechanizmusra tippelek, hogy véd túlfesz ellen, mert valami beszart benne, csak most dobtam rá ki 16 ezer forintot, és a lehető legkisebb budgeből szeretném életre kelteni a picikét, de beismerem amihez nem értek, az nagy valószínűséggel szakember kezébe való, csak előbb lőjük ki a pénztárcabarát megoldásokat.
Konfig: MSI-770G45, MSI Radeon HD 6850OC , AMD Athlon 2 x2 250 (OC 3.60 GHZ volt piszka nélkül), WD1TB Caviar Blue, AverMedia LiveGamerHD, 3GB DDR3 1333MHZ
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- PH! Darts
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest