Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
trialboj
üzenetére
Én is a középre a borsó méretet csinálom és semmi gond nincs a hőfokokkal. (MX4)
Ettől függetlenül, amit Vemar mond is jó módszer, attól függ kinek melyik szimpatikus. Az elkenésest is tönkre lehet tenni, ha csúsztatgatod rajta a hűtőt. Szerintem szedd szét, pucold le rendesen és tegyél egy kisebb mint a borsó adagot. Próbáld meg azonnal a helyére tenni a lábakat és a helyén tartva (erős nyomással) egyenletes terheléssel becsavarni a csavarokat. Itt is fontos az, hogy kb. mindegyik csavar egyszerre legyen meghúzva. Ha teheted használt két csavarhúzót is átlósan.Mivel írtad, hogy ne ma kezdted ne vedd oktatásnak csak leírtam, hogy én mire figyelek. HA így se jó próbáld MX2 vagy Mx4 pasztával és akkor kiderül, hogy a paszta vagy a módszer-e a nem megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest