- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocso
tag
válasz
dzsóbácsi #1054 üzenetére
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani:
[How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets] -
ocso
tag
válasz
trblaise #1006 üzenetére
kb 1000 Ft-tal drágább a csak Intel-es, ami pwm-es. Lehet megéri neked...Én így múnyákoltam meg: [link]
5-7-12 V adható neki ezzel a módszerrel. Most 5V-on megy a venti a TX2-ön, kb 975-1000 rpm-en pörög, 1850 rpm helyett. Ha nincs pwm, akkor 1850 rpm-en megy folyamatosan. -
ocso
tag
válasz
trblaise #999 üzenetére
Szia,
persze, úgy kell rádugnod, hogy szemből jobbra az utolsó 3 tűre. De általában már így van kialakítva az alaplapi csatlakozó is, hogy fogadja a 3 pines csatikat is. Sajnos ASUS alaplapnál 3 pin-es ventivel nem működik a PWM. De lehet a kábelekkel trükközni, hogy 5-7-12 V-ot kapjon, vagy marad a külső szabályozó...
-
ocso
tag
Szia,
vagy manuálisan Zalman Fanmate vagy előlapi vezérlő panel. Vagy a következő trükkel, 3 féle sebességet tudsz állítani: [link] How to Create a Three-Speed Fan Control Without Spending a Dime | Hardware Secrets
-
ocso
tag
Sikerült végre felraknom 45 perc alatt. Nekem is elfodult egyik pöcök közben. Elötte kicsit megjárattam a pöcköket, hogy könnyebben belecsússzon a fekete a fehérbe.
Így sem ment könnyen, mert mindig kiugrott azegyik, az ujjaim már szétmentek, ki kellett vennem a lapot és a szönyegen csináltam, mert attól féltem, hogy kettétörik a lap.
Aztán fogtam egy Kéthetes TV műsor magazin és feldaraboltam akkora darabokra, hogy a proci alá férjen, ezeket összeragasztottam, beraktam a proci alá az alaplap és a szőnyeg közé. Így már könnyebben ment a feltétel, mert nem hajlott meg az alaplap.
Everest szerint 24 fokos a CPU... -
ocso
tag
Használja valaki ezt a CPU hűtőt ASUS PKC alaplapon?
A 3 pin-es TX2-es verziót vettem meg, még nem szereltem fel. Valóban nem szabályozza az alaplap a fordulatszámot (feszt.) a 3 pin-es csatlakozó esetében ennél a lapnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged