- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Egy Phenom II X2 550BE procihoz milyen hütőt ajánlotok?Nem 4 magositható.
TX3 ban gondolkodtam, ez elég rá? -
Ace Ventura
addikt
válasz
juliabrilke #421 üzenetére
Én a High Towert nem ismerem annyira.Ami tény, hogy a TX-TX2 szerintem messze a legjobb az ár/teljesitmény arányban.Nagyon jól hüt, és amellett teljesen hangtalan.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom. -
Ace Ventura
addikt
válasz
juliabrilke #416 üzenetére
Én 4200 X2-esen használom.Tegnap levettem a ház oldalát, és megnéztem ugy mennyi a hőfok.Én persze nem tuningolok soha, és igy Idle 25 fok volt
C&Q-el
-
-
Ace Ventura
addikt
válasz
varga911 #327 üzenetére
Tévedés, pontosan a Mhz-ek száma számit a melegedéseknél.Szerintem simán lehet hogy a +406 Mhz dob rajta 15 fokot.Vedd le alapra, és úgy nézd meg.
Tegnap próbaképpen elinditottam az orthost 20 perc alatt, teljes fordulaton, és max házhütés mellett 40 fokigengedte fel a procit.Hát ez kérem picsafüst
-
Ace Ventura
addikt
válasz
varga911 #320 üzenetére
Nem az igazi a házad szellőzése, és a fa is elég rendesen szigetel.
Egy sima ATX házikóban, ahol kavar mondjuk 2 db 12 centis venti(1 fúj be elől,és 1 szív ki hátul)szerintem más lenne.Nem azt mondom, hogy 30 fok lenne, de szerintem ezt a 60 fokot max tuninggal is tartaná.
-
Ace Ventura
addikt
Sajna ha jól tudom, akkor Socket A-ra nem jó csak 754, 939, AM2-re.
Szerintem ne erőltesd a 25 cm-es ventit oldalra, mert nem tudod cserélni, ha valami gáz van vele.A Masstige-nak van olyan változata, amelyiken 2 db 12 centis venti van oldalt is.Azt inkábbajánlom, mert bármikor cserélhető.Ilyen pl a Sharkoon Rebel Economy háza is.Aqua computerbe van jó áron.4 db 12 centis ventit bele tudsz rakni. -
Ace Ventura
addikt
Nekem a X2-es 4200+ alapon 29-32 fok, terhelve 40-42, persze ez teljes fordulat, és max házszellőzés.Ha minden ventit lecsavarok, és úgy terhelem akkor 4-5 fokot emelkedik, de még ez is tökéletes ebben a hőségben.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
D.Zsolty #268 üzenetére
Szia.
Gratula.Biosba természetesen lehet állitani.Én azt hittem azt kérded adnak e mellé fanmate-t
Nekem 3-4 fokkal jobban hüt mint a freezer, de annyira halk hogy hihetetlen.szerintem az egyik legjobb procihütő most a piacon.Veri a ninja-t is, hiszen lényegesen olcsóbb, és nem teljesit sokkal rosszabbul. -
Ace Ventura
addikt
válasz
freezysight #261 üzenetére
Szia.
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nincsen jól rögzitve a hütő a procihoz.Nem lenne szabad ennyire felmennie.
Én most vettem meg a hütőt, és mindjárt szerelem is fel.Kiváncsi vagyok mit produkál.
Még venti nélkül sem lenne szabad 100 fok fölé mennie. -
Ace Ventura
addikt
Nekem a freezer hangja nem nagyon jön be.Teljes fordulaton eléggé dübörög, ha meg leveszem akkor nem az igazi a hütés.
Azért én beinvesztálok egy TX2-be, legalább Intelre is jó lesz ha esetleg váltanék. -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Tervezek az AC 64 freezer prom helyett egy CM Hyper TX-et venni, viszont ahonnan venném, ott 1K val drágább csak a TX2.Miben különbözik a TX 2 a simától , azt leszámitva, hogy univerzális a foglalata?Hütési teljesitménye is ugyanolyan jó?
Szerintetek megéri lecserélni a freezert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest