- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
proof88 #1901 üzenetére
Nekem volt, hogy csak 3 láb feszült rá teljesen és fene tudja meddig ment úgy, de semmi gond nem volt így sem, stabilan állt, miután ráhúztam a 4.lábatis újra a hőmérséklet ugyan annyi maradt, bár a szenzorok tényleg nagyon pocsékok.
Hihetetlen szar a felfogatása, lehet, h. ez miett fogom cserélni, bár sok mindent kéne még venni -
Eagl3
veterán
Ez gyors volt... azt viszon tudnod kell, h. a lapod nem fogja szanályozni a Venti fordulat számát, mert nem PWM-es a csatija azaz 3 tűs nem 4, így elég nagy szél zaj lesz és kicsit rázza is a bordát. Javaslom rendelj hozzá egy potit is pár száz Ft-ért vagy szerezz be egy venti szabályozó előlapi anelt.
-
Eagl3
veterán
Annyival kiegészíteném, h. csavarhúzóval óvatosan ki kell pattintani a müanyag kapaszkodókat a bordáról mielőtt lehúzni.
Lamellákra vigyázni, könnyen hajlanak és nem könnyű egyenesre vissza csinállni őketMiér nem adnak alapból merevítőket ill. hátlapi panelt hozzá
(költői kérdés volt.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Én is bevásároltam az E8400-am ra egy TX2-őt. (Nem kaptam 212-őt ...)
Elég macera volt felrakni valóban... de 45 perc után rájöttem a titok nyittyára...Kérdésem a köv.: Gigabyte EP35-DS3 lap kezeli-e autómatán a TX2 ventijét? Mert én úgy vélem, h. ez EVEREST szerint folyamat 1950 és 2000 rpm között pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest