- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
proof88 #1901 üzenetére
Nekem volt, hogy csak 3 láb feszült rá teljesen és fene tudja meddig ment úgy, de semmi gond nem volt így sem, stabilan állt, miután ráhúztam a 4.lábatis újra a hőmérséklet ugyan annyi maradt, bár a szenzorok tényleg nagyon pocsékok.
Hihetetlen szar a felfogatása, lehet, h. ez miett fogom cserélni, bár sok mindent kéne még venni -
Eagl3
veterán
Ez gyors volt... azt viszon tudnod kell, h. a lapod nem fogja szanályozni a Venti fordulat számát, mert nem PWM-es a csatija azaz 3 tűs nem 4, így elég nagy szél zaj lesz és kicsit rázza is a bordát. Javaslom rendelj hozzá egy potit is pár száz Ft-ért vagy szerezz be egy venti szabályozó előlapi anelt.
-
Eagl3
veterán
Annyival kiegészíteném, h. csavarhúzóval óvatosan ki kell pattintani a müanyag kapaszkodókat a bordáról mielőtt lehúzni.
Lamellákra vigyázni, könnyen hajlanak és nem könnyű egyenesre vissza csinállni őketMiér nem adnak alapból merevítőket ill. hátlapi panelt hozzá
(költői kérdés volt.
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Én is bevásároltam az E8400-am ra egy TX2-őt. (Nem kaptam 212-őt ...)
Elég macera volt felrakni valóban... de 45 perc után rájöttem a titok nyittyára...Kérdésem a köv.: Gigabyte EP35-DS3 lap kezeli-e autómatán a TX2 ventijét? Mert én úgy vélem, h. ez EVEREST szerint folyamat 1950 és 2000 rpm között pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Powerbank topik
- Óra topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő