- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
umnapista
csendes tag
Szia!
Köszönöm a segítséget, de már betettem a gépbe és tényleg elfér. Látom szeretsz barkácsolni, a videokártya hűtésrásegítésnek a megoldása igazán tetszik. Szerintem én is kipróbálom mert elég rosszul szellőző házam van. Összesen két nyolc centis ventit tudok belerakni egyet felülre egyet hátra. Muszáj lesz nekem is ügyeskedni ahogy te is tetted.
-
umnapista
csendes tag
válasz
umnapista #3589 üzenetére
Most kapcsolok, hogy te a memóriát kérdezed, hogy magas vagy alacsony.
Az alacsonyabb fajta van nekem. Ilyenek a memóriák Bocsi, hogy így benéztem először!
-
umnapista
csendes tag
Szia!
-
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Cooler Master Hyper TX3-ról szeretném megtudni, hogy elférnek-e mellette a memóriák, mert mind a négy slotot használom, és már jártam úgy,hogy megvettem egy hűtőt és nyomta az első slotban levő memóriát. Am2-es alaplapom van, Abit an9 32x. Várom a véleményeket, és főleg olyanokét akiknek személyes tapasztalatuk van ezzel a hűtővel.
Köszönöm, Pisti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest