- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
hfrankee #3266 üzenetére
Az első kérdésedet nem teljesen értem.
A Gigabyte alaplapok cpu fan control meüjében 3 dolog állítható be: auto, pwm, voltage. A voltage nem minden bios verziónál van, némelyekből kivették. Amelyekben benne van és arra van állítva, akkor a 3 tűs ventit tudja szabályozni, ez nálam olyan 1150-1200 körül volt tx2-vel. A PWM beállítás a 4 tűs ventit szabályozza, az auto beállítás akkor kell, ha a 4 tűs ventit EasyTune-ból akarod vezérelni. Tehát, ha biosban auto van beállítva, akkor működik az Easytune-ban a szabályzás, de elvileg csak 4 tűs ventivel, mivel pwm alapján szabályoz. -
copass
veterán
válasz
hfrankee #3260 üzenetére
1750-en már rezeghet is, gondolom hangja is van rendesen. nézd meg hogy van-e gumialátét a venti és a borda között, gyárilag lennie kellene. én kapásból észre se vettem amikor leszedtem, csak lötyögött az új venti amikor felraktam!
ahogy sgergi is mondta fordulatcsökkentéssel biztos jobb lesz a helyzet és nem kell cserélni a ventit. -
-
sgergi
veterán
válasz
hfrankee #3255 üzenetére
Igen, megeshet, hogy rezonál, ez szokta eltörni a ventiket, ez tx-nél szériahiba. Nincs normálisan kiegyensúlyozva a venti. Mekkora fordulatszámon pörgeted? Leszabályozva még kitarthat egy darabig, de így valószínűleg hamar törni fog, de lehet már meg is történt, és azért kezdett el most jobban rezonálni. Nézd meg a ventit, főleg a közepét, hogy nem repedt-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Cooler Master MWE Bronze V2 750W 80 PLUS Bronze
- Chieftec - GPS-700A8 - 700W - eladva bazsa102381 kollégának
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest