Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedman
csendes tag
Üdv, ha már az 1155 szóba került, adott egy i5-2500, nem K úgyhogy semmi tuning. A kérdés, hogy ha minél halkabb megoldást szeretnék kihozni minél olcsóbban, akkor mennyire érdemes egy TX3-hoz nyúlni? Azzal együtt, hogy egy esetleges venti cserével is még mindig elég jó áron kijönne a dolog.
-
umnapista
csendes tag
Szia!
Köszönöm a segítséget, de már betettem a gépbe és tényleg elfér. Látom szeretsz barkácsolni, a videokártya hűtésrásegítésnek a megoldása igazán tetszik. Szerintem én is kipróbálom mert elég rosszul szellőző házam van. Összesen két nyolc centis ventit tudok belerakni egyet felülre egyet hátra. Muszáj lesz nekem is ügyeskedni ahogy te is tetted.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest