Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Che Guevara
csendes tag
Nekem is van HyperTX-em és először azt használtam, de érdekelt, mennyit teljesít az E2160-hoz adott gyári intel hűtő. Beszereztem egy új házat (CM Elite 331) amiben van légcső a proci felett így már a szobahőmérséklet levegőjét tudom használni. A proci 33% tuning mellett terhelés nélkül 28 C, a venti napok óta nem ment 850RPM fölé. A HTX2 nekem nem adott olyan eredményeket, mint neked és folyamatosan 1300-al ment.
Everest screen! - E2160@2,4Ghz, FSB 266 - Intel gyári hűtővel (a CPU venti értékét a 4. ventilátor mutatja helyesen!!! - a másik kettő burkolat!)
Szerintem a HTX2 ezért szerintem inkább olyan házban érvényesül igazán, ahol nincs megfelelő szellőzés, vagy nagyon meleg procit kell hűtenie.
És nagy hátránya, hogy nem PWM-es! Ezért nem tud optimálisan együttműködni PWM-es házhűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest