- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
grabber
üzenetére
Anno márciusban, amikor összeraktam a q6600-as konfigomat ezt a hűtőt sztárolták, ajánlották, így ezt vettem hozzá. Már egy kis tuning is elég hozzá, hogy 58 fokon menjen a procialapból. Ha meg ráengdem a prime95-t, 80 foknál sincs még megállás. G0-s a proci.
2 hete éppan dolgozok a gépemen, egyszer csak éktelek darálásra/kerregésre figyelek fel, a gépből jön. Na, kikapcs, oldala le, bekapcs: a hypertx2 ventije mondta fel a szolgálatot, nem értek a venti felépítéséhez, de szerintem csapágygond. Volt már ilyen gondom előző ventikkel, de azoknál évek multán jött elő, nem fél év alatt... Úgyhogy most a gyári intel hűtő van fent, ami még kicsit mintha halkabb (!!) lenne, mint a tx2 volt.
Most ventit keresek a tx2-re, valami -minőségibb- darabot, Scythe-ra gondoltam, de itt a senkiföldjén Szolnokon számtech ilyen extrának számító alkatrészeket nem találni. Vagy még nem tudom hol keressem

Azt olvastam fentebb, hogy 92mm-es rámegy. Milyen márkát, illetve típust ajánlotok?Ehe.. kiderült, hogy én is fordítva raktam fel anno a ventit
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest