- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
soultrapp
üzenetére
Win 7-nél nekem olyan gond volt, hogy hiába írtam be az IP címet és a felh. nevet/jelszót nem fogadta el. Be kellett állítani, hogy ne legyen felhasználói bejelentkezés és az alapértelmezett felhasználó nevet/jelszavat használja, ezt kellett megadni a Tab-on (Persze ez nem egyezett meg az egyetlen, a beállítást megelőző felhasználói adatokkal)
Így tudod beállítani az alapértelmezett felhasználót:
Futtatod a netplwiz parancsot és kiveszed a pipát a "számítógép használatához jelszó szükséges" mező elől. az alkalmazásnál rá fog kérdezni, hogy milyen fiókkal jelentkezzenek be a felhasználók automatikusan, na itt a lényeg, mert ez nekem nem a rendes felhasználónév volt, hanem egy másik. Amit itt megadsz azt kell megadni a total commanderben (vagy más ES-ben, Astro-val nekem nem ment) is a tableten, szervernévnek pedig csak a gép IP címét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 Fighter
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest