- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Conan Exiles téma-összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#65537792 #172 üzenetére
EZT találtam, szóval mindenhol van, úgy néz ki. Azért érdekes a dolog, mert kb 170 órám van a cuccban, és eddig 2x találkoztam olyannal, hogy eltűnt a cucc. Most, ma reggel, meg talán két napja nem találtam az egyik páncélomat, amiben biztos vagyok, hogy megvolt.
Szerveredre visszatérve. Ez egy házi üzemeltetésű cucc?
-
nubreed
veterán
válasz
#65537792 #156 üzenetére
Köszi, akkor az alapjáték lesz. Már csak az nem világos, hogy amúgy itt vannak pl NPC -k, akiktől különböző questeket lehet felvenni? Van egy ún. main quest line, amit ha végig nyomsz, lesz end game? Vagy egyszerűen csak "bebasznak" a világ közepére és az egyetlen cél a túlélés/tápolás/fejlődés/grindolás?
-
donki
senior tag
válasz
#65537792 #144 üzenetére
Köszi a választ, és nem akarok akadékoskodni, de úgy tudom, hogy PVE-C -ben csak esténként van PVP (mondjuk máskor nem is tudok játszani, szóval ez akár jó is lehetne), és egyáltalán nincs épület sebzés.
Én inkább kontrollált ostromot szeretnék: teszem azt előre hadüzenetet kell küldeni és csak online játékos épületét lehet megostromolni (vagy csak klánok épületét). Azzal tehát nincs bajom, ha időnként porig rombolják vagy kifosztják az épületeimet, én meg másét, de ne egymás távollétében.
Azon is gondolkodtam, hogy bérlek egy szervert, de nekem nincs se időm, se kedvem adminkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest