- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Volt olyan gépházam anno, amiben gyárilag volt VGA megtámasztás hátrébb. Asszem a Zalman Z3 Plus volt. Szóval van gyártó aki gondol rá, de kevés.
Másik, azt hiszem MSI kártyákhoz adnak egy hosszabb profilt, amit a kártya alá be tudsz csavarozni és elvileg megtámasztja a kártyát. Na az mondjuk nem jött be, nagyon gagyi anyag, és simán behajlik az is, a kártya hossza és súlya miatt.
#46 Synthwave
"mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >" Pontosan így vagyok én is. Kábelmenedzsment, esztétika, minden terén. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezt már azért felhasználója válogatja. Én 200k-ból is úgy rakok össze gépet, hogy minden tökéletesen klappol és zéró sufnituning. Meg is esz az ideg, ha kókányság van valahol, még akkor is, ha egyáltalán nem látni (zárt oldallap pl.), mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >
Azt mondjuk el tudom fogadni, hogy nem mindenki akar/tud a részletekben végletekig elmerülni, hogy aztán egy valódi hardverfúzió legyen a vége. Időigényes és sok utánajárás kellhet hozzá.
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás koncepciója az alaplapok terén csak okosan elpalástol, de a grafikus kártyák felségvizein már teljesen felszámol.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest