Aktív témák

• Peet

senior tag

Hi!

Én is most szereztem egy ilyet, de mivel nekem még nem volt laptopom és jól jött megtartom.
    Az enyémbe viszont csak 128MB ram van és mindenképpen bővíteni szeretném + egy gyorsabb winyó sem ártana majd később, mert a mostani nagyon kerreg.

Honnan lehet olcsón cumókat venni hozzá, Te már biztosan szétnéztél itt-ott?

üdv

Peet

• ufosrac

csendes tag

Van egy ilyenem, de nem tudom, hogy bovitsem vagy adjam el es vegyek egy erosebb gepet. Majd ti bearazzatok es az alapjan eldontom :)

Compaq EVO N600c

CPU: Mobile Intel Pentium III-S, 1066 MHz (8 x 133, 512 KB cache)
    ALAPLAP: Compaq evo n600c (?), Intel GTL+ chipset, Eszaki-hid: Intel Almador i830MP, Deli-hid: Intel 82801CAM ICH3-M
    RAM: 2x 128MB SODIMM SDRAM (max 2x 512MB)
    VGA: Ati Mobility Radeon M6 (Rage XL), 16MB DDR sajat (!!!) memoria, 4x AGP
    HDD: 2.5'' 20GB Hitachi, 2MB cache, ATA100, 4200rpm
    ODD: (MultiBay-II drive) Compaq CD/DVD
    TFT: 14'' 1024x768 XGA
    AUDIO: ESS Alegro stereo + 2 hangszoro + kivezeses + mic. kivezest + integralt mic. az elolapon + hangeroszabalyzo az elolapon
    PORTOK: 2x USB 1.1, SVIDEO out (RCA), 10/100 Intel LAN, 56k modem, DSUB out, Serial, Parallel, PS/2, 2x PCMCIA, INFRA (elolapon), dokkolo port
    BILL: nemet kiosztas+ 4 extra gomb a bekapcsolo gomb mellett
    POINTERS: pointstick + touchpad + 4 gomb (2 bal + 2 jobb)
    AKKU: uj 4400mAh -> tobb mint 4 ora net/office, ~3 ora filmnezes kozben !!!!
    SULY: 2.1kg + HP 65W minitap (max 0.25kg, lehet annyi se)

Nah ez volt a technikai leiras, most jon a mese. Az elozo tulaj akitol vettem abszolut nem vigyazott ra es mint a kepeken is latszik total karcos a teteje meg az alja :( A cd/dvd rom igazabol csak dvd-d olvas, egyenlore ismeretlen okok miatt. Szerencsere 1 gombnyomasra kiveheto es helyette: floppy/zip drive/2. akksi/masik optikai helyezheto be (ezert is multibay2-es). Uj dvd olvaso 3000 forint bele. Az aljarol hianyoznak a gumitalpak es en csinaltam bele, de e nelkul is elvan a gep. Az egyik PCMCIA vakdugo nincs meg, szerintem akar ingyen is potolhato.
    Ami viszont problemasabb az a kijelzo. Bekapcsolt allapotban nem latszik, de ha ki van kapcsolva es oldalrol nezed akkor van rajta 2 ''maszat'' folt. Valoszinu a bill nyomta meg. Hasznalat kozben csak akkor lehet eszrevenni ha oldalrol (!) nezed es feher vagy fekete a hatter. E-Bay-en arulnak hozza uj kijelzod, SXGA-t (1440x1050) is, de nem tudom mennyibe kerul. En mar hasznalom egy ideje, tudom h ottvannak a foltok de abszolut nem zavaro. Sajnos lefenykepezni nem tudtam, mert nem latszik a kepen semmi :( Ha erdekel szemelyesen meg tudom mutatni neked.
    Tomoren ennyit a leirasrol... azt hiszem nem arulok zsakbamacskat. Nos... a fentiek tekinteteben van erdeklodo vagy inkabb bovitsem magamnak (dvdrw, +512ram, wlan, 60-80gb hdd), h a jovoben is hasznat vegyem?

Nehany kep vegezetul:

Mukodes kozben, feher folt a vaku: [link]
    Bal oldala: [link]
    Hatso resz: [link]
    Jobb oldala: [link]
    Szembol: [link]

[Szerkesztve]

Aktív témák