- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hi!
Én is most szereztem egy ilyet, de mivel nekem még nem volt laptopom és jól jött megtartom.
Az enyémbe viszont csak 128MB ram van és mindenképpen bővíteni szeretném + egy gyorsabb winyó sem ártana majd később, mert a mostani nagyon kerreg.
Honnan lehet olcsón cumókat venni hozzá, Te már biztosan szétnéztél itt-ott?
üdv
Peet -
ufosrac
csendes tag
up
-
ufosrac
csendes tag
Van egy ilyenem, de nem tudom, hogy bovitsem vagy adjam el es vegyek egy erosebb gepet. Majd ti bearazzatok es az alapjan eldontom
Compaq EVO N600c
CPU: Mobile Intel Pentium III-S, 1066 MHz (8 x 133, 512 KB cache)
ALAPLAP: Compaq evo n600c (?), Intel GTL+ chipset, Eszaki-hid: Intel Almador i830MP, Deli-hid: Intel 82801CAM ICH3-M
RAM: 2x 128MB SODIMM SDRAM (max 2x 512MB)
VGA: Ati Mobility Radeon M6 (Rage XL), 16MB DDR sajat (!!!) memoria, 4x AGP
HDD: 2.5'' 20GB Hitachi, 2MB cache, ATA100, 4200rpm
ODD: (MultiBay-II drive) Compaq CD/DVD
TFT: 14'' 1024x768 XGA
AUDIO: ESS Alegro stereo + 2 hangszoro + kivezeses + mic. kivezest + integralt mic. az elolapon + hangeroszabalyzo az elolapon
PORTOK: 2x USB 1.1, SVIDEO out (RCA), 10/100 Intel LAN, 56k modem, DSUB out, Serial, Parallel, PS/2, 2x PCMCIA, INFRA (elolapon), dokkolo port
BILL: nemet kiosztas+ 4 extra gomb a bekapcsolo gomb mellett
POINTERS: pointstick + touchpad + 4 gomb (2 bal + 2 jobb)
AKKU: uj 4400mAh -> tobb mint 4 ora net/office, ~3 ora filmnezes kozben !!!!
SULY: 2.1kg + HP 65W minitap (max 0.25kg, lehet annyi se)
Nah ez volt a technikai leiras, most jon a mese. Az elozo tulaj akitol vettem abszolut nem vigyazott ra es mint a kepeken is latszik total karcos a teteje meg az aljaA cd/dvd rom igazabol csak dvd-d olvas, egyenlore ismeretlen okok miatt. Szerencsere 1 gombnyomasra kiveheto es helyette: floppy/zip drive/2. akksi/masik optikai helyezheto be (ezert is multibay2-es). Uj dvd olvaso 3000 forint bele. Az aljarol hianyoznak a gumitalpak es en csinaltam bele, de e nelkul is elvan a gep. Az egyik PCMCIA vakdugo nincs meg, szerintem akar ingyen is potolhato.
Ami viszont problemasabb az a kijelzo. Bekapcsolt allapotban nem latszik, de ha ki van kapcsolva es oldalrol nezed akkor van rajta 2 ''maszat'' folt. Valoszinu a bill nyomta meg. Hasznalat kozben csak akkor lehet eszrevenni ha oldalrol (!) nezed es feher vagy fekete a hatter. E-Bay-en arulnak hozza uj kijelzod, SXGA-t (1440x1050) is, de nem tudom mennyibe kerul. En mar hasznalom egy ideje, tudom h ottvannak a foltok de abszolut nem zavaro. Sajnos lefenykepezni nem tudtam, mert nem latszik a kepen semmiHa erdekel szemelyesen meg tudom mutatni neked.
Tomoren ennyit a leirasrol... azt hiszem nem arulok zsakbamacskat. Nos... a fentiek tekinteteben van erdeklodo vagy inkabb bovitsem magamnak (dvdrw, +512ram, wlan, 60-80gb hdd), h a jovoben is hasznat vegyem?
Nehany kep vegezetul:
Mukodes kozben, feher folt a vaku: [link]
Bal oldala: [link]
Hatso resz: [link]
Jobb oldala: [link]
Szembol: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged