- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
miért nem használod a DRAGON jelszókezelöjét ?? ja hogy nincs még benne ?????
Mert boldog boldogtalannak kijelzi az elmentett jelszót nem lehet elrejteni mint operába és ugye sose tudni hogy aki leül a gépem elé mikor téved iwiw-re vagy ph-ra stb... ott meg a drága Dragon szépen magától kitölti az adatokat.
Már elég régóta nem dragont használok ce én veled ellentétbe nem fikázom ami nem tetszik ha írok ide vagy az sg-sbe akkor általában segítek és nem a te stílusodba.
A hsz-eidet ezentúl kihagyom az utolsó előttit se olvastam végig .
Nekem a jelszó menedzser csak azért kell mert A DRAGONBA ELMENTETT! jelszó kiiródik bárkinek. IGEN ELMENTI MEGKÉRDEZI ÉS MENTI.. ennyí
az ide oda tolizás meg még mindig nem izgat de te belőled komoly indulatokat vált ki a Chromeés klónjai csak azt nem tudom akkor mért tiszteled meg ezen topikokat ...
nekem meg nem szimpi a NOD32 mégse művelem ezt a nod topikokba amit te itt meg a Chrome-osba----
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest