- Netfone
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Annyival sajnos nem olcsóbbak. Kb. 20% volt az árkülönbség, cserébe az orosz tankon két ágyú van (amelyek egyenként is erősebbek), és a páncélzat is jobb. Egyszerűen lemosták a szövetségeseket. Főleg akkor jött ki a különbség, mikor még kevesebb tank volt a pályán. Nagy tömegben, mikor már 20-30 tank lő egyszerre egyet, ez nem volt annyira vészes, de azért ott is számított.
Én is megszenvedtem pár küldetéssel. Leginkább azokkal, amelyekben nem lehetett bázist építeni. Emlékszem, levettem a sebességet a leglassabbra, és úgy mikróztam néha 4-5 külön csoportban az egységeimet, hogy ne nyírja ki a felét az első szembejövő lángszórós.
Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.Multira amúgy szerintem az OpenRa (legalábbis még most) jobb, mint a Remastered, mert ott balanszoltak is rendesen a készítők, ill. használhatóvá tették az összes egységet. Pl. van értelme gyalogságot csinálni.
A Remastered viszont visszahozza azt az igazi régi stílust, amely mai szemmel már idejétmúlt, de mi azért nagyon szerettük.
Számomra egyértelműen a nosztalgiában van a legnagyobb értéke, és ezen a téren jól is teljesít.(#30) shotika Ha jól emlékszem, GDI oldalon ellenséges egységeknek számítottak a magyar civilek. Megjelent a célkereszt, ha rájuk vittem az egeret. A készítők megelőlegezték nekünk, hogy a NOD mellé állnánk. Lehet, nem alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rettegés és új ellenfelek: bemutatkozott a Lords of the Fallen II Umbralja
- Netfone
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- FOTÓS beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 3TB Seagate Barracuda 3,5-es HDD-k
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Lenovo Thinkpad L13 G4 i5-1335u 16 GB 256 GB NVMe 13.3" érintős laptop
- iPhone 17 Air 256 GB Space Black - 100% akku, kártyafüggetlen, több mint 2,5 év gari!
- 4TB Seagate Exos 7E8 Enterprise 3,5 HDD (2 nap futás, 15TB írt adat)
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.