- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
Néhány dolog:
- nem vagyok új fószer sajnos régen jártam errefelé és már mindent elfelejtettem.
-PazsitZ nézd meg hogy hány napra vetted meg... az hogy megveszed az nem jelent semmmit.. itt egyfajta bérlés van.. megveszed X napra és ha lejárt akkor újból meg kell venniPersze el lehet hülyéskedni, és szórakkoztató...
-Syrano nem kell fizetni érte.. de gonolj bele most átlagosan 100 pont alatt kapok meccsenként.. minimum 10 meccsnél többet kell játszanom, hogy következő napra is megvegyem a cuccokat.
Jobb esetben az lenne hogy 1-2 óra hossza alatt összelövöldözöd.. de ez igen nehéz
Bármennyire hirdetik, hogy ingyenes csak igen nehezen lehet kigazdálkodni, hogy holnap is legyen fegyvered.. bár lehet hogy én vagyok a hülye.. de a befektet idő és a kapot pénz összeg nem egészen vannak jó arányban.. miért is lenne? hisz valamiből meg kell élnie a fejlesztőknek
/off
Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam volna legközelebb nem teszem, néhány embernek úgy néz ki mintha valami fizikai fájdalmat okoztam volna mert megírtam mi a véleményem, "újonc fószer" nem akart mást csak rávilágítani valamire.. persze most már lehet némi stílusváltás és el lehet kezdeni szidni, hogy "12 éves vagyok" és, hogy az anyukám máshol dolgozik.. ez azt hiszem a tipikus magyar játékos szemlélődése.
Félreértés ne essék nem bennetek van a hiba hanem bennünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Projektor topic
- Autós topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Apple Watch SE(2020) 44mm Cellular 74%
- Egyedi autós matricák szélvédőre, üvegre, fényezésre
- Intel i5-4670K + ASRock Z97 Anniversary félkonfig (NVMe Boot, Win11, 8-24GB RAM opció)
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs