- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon 010101
csendes tag
Néhány dolog:
- nem vagyok új fószer sajnos régen jártam errefelé és már mindent elfelejtettem.
-PazsitZ nézd meg hogy hány napra vetted meg... az hogy megveszed az nem jelent semmmit.. itt egyfajta bérlés van.. megveszed X napra és ha lejárt akkor újból meg kell venniPersze el lehet hülyéskedni, és szórakkoztató...
-Syrano nem kell fizetni érte.. de gonolj bele most átlagosan 100 pont alatt kapok meccsenként.. minimum 10 meccsnél többet kell játszanom, hogy következő napra is megvegyem a cuccokat.
Jobb esetben az lenne hogy 1-2 óra hossza alatt összelövöldözöd.. de ez igen nehéz
Bármennyire hirdetik, hogy ingyenes csak igen nehezen lehet kigazdálkodni, hogy holnap is legyen fegyvered.. bár lehet hogy én vagyok a hülye.. de a befektet idő és a kapot pénz összeg nem egészen vannak jó arányban.. miért is lenne? hisz valamiből meg kell élnie a fejlesztőknek
/off
Sajnálom, hogy ha valakit megbántottam volna legközelebb nem teszem, néhány embernek úgy néz ki mintha valami fizikai fájdalmat okoztam volna mert megírtam mi a véleményem, "újonc fószer" nem akart mást csak rávilágítani valamire.. persze most már lehet némi stílusváltás és el lehet kezdeni szidni, hogy "12 éves vagyok" és, hogy az anyukám máshol dolgozik.. ez azt hiszem a tipikus magyar játékos szemlélődése.
Félreértés ne essék nem bennetek van a hiba hanem bennünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motoros topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Bundle topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Denon HEOS AMP HS2 erősítő / multiroom amplifier újszerű állapot
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest