Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
oncsi
őstag
-
peterk
senior tag
Igen, ezért is van a beállításokban erre opció. Egy ilyen kütyüre van hozzá csak szükséged.
-
filipsz
csendes tag
Sajnos nincs másik, a 2 GB-os LG-t pár napja tettem vissza a telóba, csomó progit kitoltam rá, most semmi kedvem cserélgetni. Ez a Samsung kari qrvajó az biztos, a tabbal van gond. Remélem majd más is ír ezzel kapcsolatban, bár kevesen vagyunk, nem igazán pörög a fórum...
-
peterk
senior tag
Nem próbáltam, de látatlanban a bluetooth-osra szavaznék. Annak egy olyan előnye is van, hogy nem kell a gépből lógnia. Igaz, cserébe akksi kell bele (azaz tölteni kell).
Szvsz, ha nagyon olcsón - max pár ezerért - hozzájutsz egy GPS vevőhöz, akkor lehet értelme. De ha nem, akkor inkább vegyél egy direkt GPS eszközt, 20 körül már korrektet lehet kapni. Az méretben is jobb, navigálásra azért a fél kilós, 10 inches tab olyan mint egy tank.
-
peterk
senior tag
Elég visszafogott jellemzés.
Tűzre azért ne dobd, ha nem jön be.
Közben nyuszifül fórumtárssal kipróbáltunk az ő készülékén is a rootolás mellett a gameloft játékok (asphalt, modern combat, nova, stb.) javító scriptjét is, és minden szépen működik. Bele is raktam a toolkit-be, ami a szokott helyről letölthető. Figyelem, kéretik mindenkinek elolvasni a readme-t és azt követve csinálni a dolgokat! Nagy bajt nem lehet csinálni - legfeljebb nem jön össze -, de azért jobb a megfontoltság!
-
peterk
senior tag
Pedig direkt nem akarok bíztató dolgokat írni, nehogy aztán kiderüljön, hogy én vagyok igénytelen, vagy esetleg tízből kilenc sz*r, csak pont én fogtam ki egy jót.
Szóval igen, még mindig ezt venném.
Sőt, amikor vettem, akkor voltam inkább bizonytalan, hogy belevágjak-e, de mostanra egyre inkább úgy érzem, hogy jó lesz ez a cucc. Gyorsan le is kopogom valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest